Annemarie GIRL REVIEWS

Trend, een maxi plooienrok

30 januari 2017
TheAdventureBegins! (1)

ZONNESTRALEN EN LENTEBLOESEM

Zonnestralen en lentebloesem; daar doet deze maxi plooienrok mij wat kleur betreft aan denken. Plooienrokjes zijn hot, hot, hot en Linde en ik vielen als een blok voor dit exemplaar. De groene tailleband en de langere lengte maken deze rok heel bijzonder. En Linde vindt het heerlijk hoe de rok om haar heen zwiert en ruist.

LO en CO

Wij combineren de rok met een simpel zacht roze topje en een gebleekt spijkerjasje. Lekker basic zodat alle aandacht uit gaat naar de eyecatcher van deze outfit, de plooienrok. Wel had ik gelijk in mijn hoofd dat een lange ketting met een boho uitstraling deze outfit helemaal af zou maken. De ketting heb ik besteld bij LO en CO, een super leuk adresje waar je terecht kunt voor fotoshoots, bedrukte shirtjes en accessoires. Je kunt zo’n ketting daar via een persoonlijk berichtje bestellen en naar wens laten maken.

Onhandig

Ik hoor het jullie denken, zo’n rok is dat niet onhandig? Samen met mijn collega blogger Barbara heb ik hier al over na zitten denken, heel handig leek hij ons niet. Omdat ik ook wel eens iets koop voor af en toe en omdat Linde zelf helemaal verliefd was op deze rok, heb ik hem toch online besteld. Soms valt zo’n bestelling bij binnenkomst best een beetje tegen, maar dat was dit keer niet het geval. De rok is zo prachtig van kleur, van heerlijk zacht en soepel materiaal gemaakt, niet te kwetsbaar en heel luchtig. Linde heeft het getest en ze kan er een radslag in maken. Helemaal niet zo onhandig dus, ik ben alleen nog heel benieuwd naar de fietstest. Deze zullen we uitvoeren als het weer wat warmer wordt.

Facts

 • De plooienrok valt heel ruim, Linde raakt bijna de 127 centimeter, maar in maat acht was de rok echt te groot, wij zijn dus voor maat zes gegaan en deze draagt Linde ook op de foto’s.
 • Als stof is een fijne katoenmix gebruikt. Deze kreukt niet en is heerlijk luchtig en zacht, ideaal voor in de vakantiekoffer dus.
 • Hou jij niet zo van zonnestralen en lentebloesem als kleurencombinatie, maar vind je het model wel heel leuk, bekijk dan de blauw/roze variant eens.
 • Linde haar ketting is passend bij de kleding gemaakt door LO en CO (bestellen via PB).

Fashion ideetjes

 • Door Scotch r’Belle, waar deze rok van is, zelf wordt deze rok gecombineerd met een groene bomber, print shirt, kistjes en kousen. Ook heel mooi en nu al te dragen. Kijk hier maar eens.
 • Nu draagt Linde panterschoentjes en een denim jack, maar in de zomer laten we die uit en dragen er een leuk boho sandaaltje onder. Deze zul je heel veel gaan zien, versierd met kwastjes.
 • Preppy is hot, dus een kraagje met daaroverheen weer een sweater zal het ook goed doen op de rok.

Shoppen

Je shopt deze rok hier. Het spijkerjasje shop je hier.

Volg Annemarie op Instagram

Lees meer blogs van Annemarie

Plooienrok PlooienrokPlooienrok PlooienrokPlooienrok PlooienrokPlooienrok Plooienrok

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply 5 girls outfits: Welke is jouw favoriet? Hallo | Shopaholiek 2 februari 2017 at 21:53

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply