BOY Mandy REVIEWS

MOODSTREET for boys

10 mei 2017
Moodstreet

In love met de MOODSTREET look

De zomercollectie van Moodstreet voor de boys vind ik in één woord geweldig! Zonne, de dochter van Barbara showde je in deze blog ook al een prachtige set voor meiden en vandaag is Julian aan de beurt om een van de tofste jongensoutfits te laten zien van deze zomer. Moodstreet heeft voor deze zomercollectie een warme en kleurige Zuidamerikaanse sfeer gecreëerd waar de collectie helemaal tot zijn recht komt. Zowel stoer als klassiek kun je de collectie noemen, met een tikje vintage.

HET SHIRT heeft een prachtige print die me meteen bij de lancering van de collectie al was opgevallen. De combinatie van de zachte pastelkleuren als turquoise en geel, samen met het bordeauxrood staat Julian nu al zo mooi. Ik kan niet wachten tot de zomer eindelijk echt zijn intrede doet en hij een mooi kleurtje krijgt door de zon. De afdruk van de oldtimer en de Havana tekstprint maakt het shirt opvallend en stoer. Het shirt heeft een ronde hals en aan de voorkant zit het herkenbare merklogo van Moodstreet. Ik kan geen genoeg krijgen van deze print, vandaar dat deze short ook nog op mijn wishlist staat voor deze zomer.

DE BERMUDA in een vintage rode kleur, genaamd washed grape zit hem als gegoten. De broek heeft een all-over print van kleine aapjes, die je vaker terugziet in deze boys collectie. Wat toepasselijk, voor dat kleine aapje van mij! De katoenen bermuda valt tot net boven de knie en heeft handige steekzakken. Een donkerblauw logo net boven de rechterzak aan de achterkant is zo’n mooi detail van Moodstreet dat het broekje net dat beetje extra’s geeft.

Facts:

  • Julian is 1.17 m lang en draagt de bermuda in maat 110 en het shirt in maat 116. Hij is tenger van bouw en de collectie valt niet heel smal, vandaar dat een maatje kleiner van de broek hem mooier staat.
  • De kleding is comfortabel en draagbaar.
  • Je kunt eindeloos mixen en matchen met de jongenscollectie van Moodstreet. Alle items passen zo goed bij elkaar!
  • Moodstreet heeft een eigen website waar je de collectie, nieuwtjes en blogs kunt bekijken. Je vindt Moodstreet ook op Facebook en Instagram.

Fashionideetjes:

  • Julian draagt zijn nieuwe Converse sneakers onder deze set, maar probeer ook eens espadrilles (bijv. deze van Tom’s) of bootschoentjes.
  • Een aantal accessoires mogen niet ontbreken bij deze outfit; denk eens aan een strohoedje of een stoere ketting.
  • Wat vind je van dit shirt met baseballprint in combinatie met de bermuda?

Shoppen:

Vind jij dit ook zo’n gave set voor de boys? Je shopt het nu met fikse korting o.a. bij Kindergoed.com, Kienk en Kleertjes.com.

Bermuda

Shirt

Mandy:

MoodstreetMoodstreetMoodstreetMoodstreetMoodstreetMoodstreetMoodstreet

spijkershort

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply