BUDGET GIRL Mandy

Budget jassen: Warm de winter door

14 september 2017
Budget winterjas

Wat een weertje he? We hadden zo gehoopt op een lange warme nazomer, maar in plaats daarvan is het koud, grijs en nat. Voor mijn gevoel begint de herfst veel te vroeg. De warme jassen, vesten en truien kunnen weer tevoorschijn komen. Terwijl mijn kinderen normaal gesproken ergens eind oktober hun zomerjas inruilen voor een warmer exemplaar, is dat helaas nu al aan de orde. Gelukkig hebben we een voordeel; een nieuw seizoen betekent een nieuwe jas.

Er zijn al heel wat mooie jassen voorbij gekomen, maar een aantal budget items wil ik je niet onthouden. Zo wees mijn vriendin mij vol enthousiasme  op dit exemplaar in luipaardprint van Name it. Wat een mooie warme jas voor een nog mooiere prijs! De luipaardprint is hotter dan hot en hoe fijn is het dan dat je jas niet alleen fashionable, maar ook praktisch, winddicht en warm is?

Naast de luipaardprint, spotten we nog een paar andere wintertrends, kijk je mee?

Fake fur is één van de trends deze winter waar je niet omheen kan. Dit exemplaar van Zara in poederroze is zacht en heerlijk om in weg te dromen.

 

Toegegeven, het is geen dikke winterjas, maar oh wat een leukerd! Dit fake leather jasje met diagonale ritssluiting is stoer en helemaal van nu. Wees er snel bij, want dit exemplaar shop je voor een spotprijs.

De parka beleefde vorig jaar al een combeback. Bij Zara spotten we deze opvallende variant, want uitgevoerd in legergroen, met net dat beetje extra’s zoals glitter en statement tekst op de rug.

 

Shoppen

LuipaardprintFake fur Fake leather Parka

Mandy

Meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier.

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melanie 16 september 2017 at 06:30

    Leuke jassen. Ik zag bij zara heel veel leuks. Beetje jammer dar 104 nu ineens onder de baby maten valt bij hun. Veelste klein voor mijn dochter. Terwijl ze in 110 echt verzuipt. Baalde hier echt van. Moet dus nog even geduld hebben voordat ik daar door haar kan shoppen.

  • Leave a Reply