NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Welke outfit is jouw favoriet: A, B, C of D?

9 maart 2018

VIER SPORTIEVE JEANSLOOKS VOOR MEIDEN

In de voorjaarsvakantie, terwijl half Nederland aan het skiën was, ging ik ook op weg door sneeuw en kou. Mijn reis stopte echter al in Enschede bij de toffe webshop De Kleertjesfabriek. Terwijl buiten de sneeuw naar beneden dwarrelde, zijn Wendy, de eigenares, en ik bezig geweest om heel veel nieuwe collectie op de foto te zetten. En gelukkig hangt inmiddels het voorjaar ook echt in de lucht en zijn we wel toe aan die frisse zomerse items.

De Kleertjesfabriek combineert mooie jeansmerken als Indian Blue Jeans en Retour met het iets klassieke Baker Bridge, het net even anders merk Brian + Nephew en het girly Kiestone. Voor ieder wat wils dus en als gemene deler hebben al deze merken dat ze heerlijk draagbaar zijn.

Shoesme

Een toffe outfit is natuurlijk niet af zonder een paar zomerschoenen voor meisjes. Deze zomer zie je veel sneakers met metallic details. Bij de jeansmerken van De Kleertjesfabriek staat zo’n sportief  en shiny schoentje perfect. Wil je echt wat anders, ga dan voor een opvallende laars. De leukerds bij deze looks zijn allemaal van Shoesme.

Wij zijn heel benieuwd in welke outfit je jouw dochter wel ziet lopen. Wordt het voor haar A, B, C, of D?

Shoppen

Set A: pantsjackshirtsneakers

Set B: vestshortshirtsneakers

Set C: blousetruishortsneakers

Set D: jeanstrui – top* – sneakers

De kousen van set C zijn van  Molo en de leuke ijsjes ketting bij set 4 is van Pop Cutie en komt binnenkort online bij De Kleertjesfabriek.

*) Deze top komt binnenkort online en is al te bestellen via PB.

Meer zien

Op Instagram zijn nog meer foto’s van deze dag te zien, kijk maar eens in de opgeslagen Insta stories. Natuurlijk gaan we ook op Shopaholiek nog meer laten zien. Onder andere gave looks voor de boys, die mogen natuurlijk niet ontbreken.

Welke look kies jij? A, B, C of D?zomerschoenen voor meisjesWelke look kies jij? A, B, C of D?zomerschoenen voor meisjesWelke look kies jij? A, B, C of D?Zomerschoenen voor meisjesWelke look kies jij? A, B, C of D?Zomerschoenen voor meisjes

Shutterstock bedankt voor de popcorn afbeelding!

Sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply