SPOTLIGHTSHOP

Ken jij het merk Brian+Nephew al?

12 mei 2018
Brian + Nephew

FOR ALL OUR STAR BOYS

In dit blog laat Thijs een toffe outfit zien van het Belgische merk Brian+Nephew en vertelt hij een spannend nieuwtje. We spotten deze toffe outfit bij De Kleertjesfabriek, een stoere online shop vol draagbare labels. Van bekende merken als Retour en Indian Blue Jeans tot het minder bekende Brian+Nephew. Dit merk is origineel, eigenzinnig en casual-trendy en ook niet onbelangrijk; eerlijk produceren is heel belangrijk voor ze.

Brian+Nephew

Thijs koos voor een shirt in de kleur aurora red met een toffe plusjes print. Daarop draagt hij een zachte, licht grijze sweater met de tekst star boy. Op beide mouwen staat een rode ster. Een fijne jeans short van Retour maakt deze zomerse look helemaal af wat kleding betreft. Er moet uiteraard ook wat aan de voeten en dat werden de fijne sandalen van Develab. Ik vind het altijd best moeilijk om leuke sandalen te vinden voor Thijs, zeker nu zijn voeten zo groot worden. Deze sandalen zijn lekker stoer en basic en hebben een fijn voetbed.

Spannend nieuws

Deze star boy kreeg vlak voor de meivakantie heel spannend nieuws, Thijs mag namelijk na de zomervakantie beginnen op het gymnasium. En aangezien hij nu in groep 7 zit was dat best onverwacht. Zelf heeft hij er ontzettend veel zin in, bekijk je onze blogs vaker dan zie je misschien wel dat hij er gewoon van straalt. Als moeder is het wel even slikken, het gaat al zo snel en nu wordt er zo maar een jaar van je afgepakt. Maar als ik zie hoe hij er mee bezig is, weet ik dat het goed is zo.

Maatadvies

Thijs is nu 148 centimeter en draagt het t-shirt en de trui in maat 152, de broek draagt hij in maat 146 en het zit allemaal perfect. Alle items hebben een mooie pasvorm en dragen lekker zacht en soepel.

Shoppen: t-shirtsweatersweater

Brian+NephewBrian+NephewBrian+NephewBrian+NephewBrian+NephewBrian+NephewBrian+NephewBrian+Nephew

#sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply