Barbara KIDS FASHION LOVETHELOOK OOTD REVIEWS

GESPOT: Kids on the moon AW18

13 oktober 2018
Kids on the moon

Kids on the moon is een creatief merk voor jongens en meisjes van 2 t/m 10 jaar. Om tot een volwaardige prachtige collectie te komen wordt er samengewerkt met kunstenaars uit verschillende landen. Hierdoor wordt het creatieve brein van menigeen gepromoot en spat de passie van elk kledingstuk. Het merk is verkrijgbaar in meer dan 20 landen over de hele wereld. Zo gek dan ook, dat je hier in Nederland er zo weinig over leest, hoort of überhaupt ziet!

Dit Poolse merk is een echte trendsetter en het aanstippen waard! Ken jij dit label al? In Nederland is het moeilijk te krijgen, maar ik heb een Kids Concept Store gevonden in Duitsland, die dit pareltje verkoopt en deze week een hele toffe actie heeft (voor al haar merken overigens)!

Nova laat jullie een hele toffe combi zien, zodat je helemaal begrijpt waar ik het over heb.

Deze hippe culotte is natuurlijk the bom voor deze winter. De gekleurde streepjes hebben een verwassen, pasteltint. Door de perfect uitgekozen kleurencombinatie en de mooie stof heeft het een hele warme uitstraling. Nu draagt Nova er hippe luipaard boots onder, maar langere laarsjes kunnen natuurlijk perfect! Zo zou ik het zelf met mijn culotte graag dragen. Sneakers eronder voor de sportieve touch is natuurlijk ook helemaal hip.

De lichtroze linnen/katoenen blouse, valt op door de mouwinzet. Het valt rijkelijk en zwierig. Het zit dit dametje heerlijk! Straks met een vestje erover als het écht koud wordt, zal Nova hier nog steeds plezier van hebben. Belangrijk is ook te melden dat de stoffen van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat het heel comfortabel zit.

Facts

  • Nova draagt de blouse in maat 110/116 en de culotte in maat 98/140. Deze broek moet niet te lang vallen en door het elastiek in de tailleband zit het heel comfortabel. Nova is 112 cm. groot.

Shoppen

  • Kids on the moon  met de code “Barbara20” krijg je 20% korting en vanaf €40,- betaal je geen verzendkosten. Deze actie geldt tot en met vrijdag 19 oktober a.s.
  • Clic! boots

Barbara

Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moon
Kids on the moonsponsored-post

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply