Ester FILM MAMA-INSPIRATIE

Destination Wedding – aanrader of niet?

22 november 2018
Destination Wedding

Destionation Wedding – vanaf nu in de bioscoop met Keanu Reeves en Winona Ryder.

*****

De ene gaat naar de sportclub en wij gaan naar  een filmclub. Al heel wat jaren gaan we op maandagavond naar de film, de eerste jaren naar de filmclub in een filmhuis met bijzondere films die zijn geselecteerd op basis van hun nominaties en bekroningen, veelal Franse films.  Erg leuk, veel mooie films gezien maar we wilde graag de wat nieuwere film zien en zijn daarom sinds 2 jaar overgestapt naar een Pathé Unlimited kaart. Nu volgen we de nieuwste films op de voet. We vinden het heerlijk om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Afgelopen maandag zijn we naar Destination Wedding geweest. Met Keanu Reeves en Winona Ryder. De film even in het kort:” Frank en Lindsay ontmoeten elkaar op het vliegveld, zitten naast elkaar in het vliegtuig en de bestemming is, je raad het al, hetzelfde. Een bruiloft van haar ex en zijn halfbroer. Ze irriteren zich rot aan elkaar maar ondertussen bloeit er iets moois op.”

Hoe de film afloop kan ik je helaas niet vertellen. In al die jaren dat we naar de film gaan is dit de tweede keer dat we uit de filmzaal zijn gelopen. De mensen naast ons hadden het al na een kwartier gezien wij hebben het een driekwartier volgehouden. Even heel plat; “ wat een k*tfilm”. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo,n slappe flauwe film heb gezien. In die driekwartier heeft er niemand anders gesproken dan alleen zij. Er waren wel andere mensen in beeld maar alles draaide om de conversatie van Frank en Lindsay. Nou ja conversatie, driekwartier alleen maar haten en praten. Om de bruiloft te ontvluchten zijn ze samen gaan wandelen, onderweg komen ze een soort Mountain Lion (grote katachtige) tegen en terwijl ze gevaar lopen, gaan ze in een discussie daarna rennen ze weg vallen, ze belanden met een kus in het gras. Van het één komt het ander en tijdens “de daad” gaan ze weer verder met kibbelen. Nou dat was voor ons hét moment waarbij wij dachten:” wegwezen“! De acteerprestatie,s waren niet geloofwaardig, niks komisch, geen actie of romantiek. Het verhaal was voorspelbaar en zeer slap. De constante negativiteit ging irriteren.

Kortom: GEEN AANRADER! Wil je een goede film zien? Ga dan naar

Volgende week gaan we naar the Girl, deze film kreeg een staande ovatie op het filmfestival dus de verwachtingen zijn hoog.

Benieuwd wat we ervan vonden? Volgende week laten we het je weten.


Facebook Comments


Latest posts by Ester Kiers (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply