Anouk GIRL GIVE-AWAY SCHOENEN

WINNAAR BUNNIES 4 GIRLS

13 mei 2019
winnaar bunnies 4 girls

De afgelopen week kon je meedoen met een supertoffe winactie van Shopaholiek in samenwerking met Bunnies! Wie wil er nou niet die gave bronzen sneakers winnen! Inmiddels hebben we een winnares…

Mariska Leemhuis

Jij wint deze superleuke shiny bronze sneakers voor je dochter. Van harte gefeliciteerd met je prijs. Als je mij even je gegevens mailt via anouk@shopaholiek.nl, dan zorg ik ervoor dat de schoenen zsm jouw kant op komen. Heel veel plezier ermee en iedereen enorm bedankt voor het meedoen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bunnies.

Zelf shoppen?

Ga dan naar de website van Bunnies voor de complete collectie.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply