Angelique SPEELGOED

Je kind alleen naar de speeltuin?

5 juni 2019

Of liever een speeltuin in je tuin?

Mijn dochter is bijna jarig en ze wil heel graag een trampoline in de tuin. Ze speelt echt graag buiten. Gek op schommelen, tokkelen en koppeltje duikelen.  Ze begint nu ook een beetje de leeftijd te krijgen dat ze soms al alleen op pad gaat naar de speeltuin een stukje verderop. Ik vind dat gestruin door de wijk nog steeds een beetje spannend. Ik merk aan haar dat ze haar wereldje aan het vergroten is en dat hoort er natuurlijk ook gewoon bij. En dat snap ik. Maar ik denk ook dat de meeste moeders mij ook snappen.Toch vind ik het prettig als ze ook haar vertier heeft in de tuin en ook lekker in de tuin blijft spelen. Die tuin proberen we dan zo leuk mogelijk te maken. We hebben al een grote schommel staan en nu wil zij dus graag een trampoline, maar ik twijfel. Een trampoline geeft een hoop plezier, dat zie ik om me heen ook echt wel. Maar ik hoor ook veel verhalen met ongelukjes. Volgens mij kun je dat al behoorlijk verhelpen als je een net om de trampoline hebt. Maar toch…. Ik heb nogal drukke kinderen. En misschien een overbezorgde moeder. Kan ook nog.

Dilemma hier in huis. Nemen we een trampoline of niet?

Ik vind het ook zo’n enorm ding in de tuin en als ik er dan eentje wil dan ook graag ingegraven in de tuin zodat het er nog een beetje strak uit ziet. Zo’n net vind ik dan ook weer lelijk, maar dus wel heel fijn voor de veiligheid. Tip: Betersport heeft hele betaalbare trampolines voor nog geen 100 euro. Op deze site vind je overigens trampolines in alle soorten en maten en ze bezorgen ook gewoon thuis. Ook wel erg handig. Hoef je zelf niet zo te zeulen met dat ding. 

Maar…… op dezelfde ruimte kunnen we natuurlijk ook een jacuzzi neerzetten. Die heb je tegenwoordig voor hele leuke prijsjes. Het zijn dan wel opblaasbare, maar dat maakt mij dan weer niet uit. Ik zie mezelf daar eerlijk gezegd ook wel in zitten deze zomer onder het genot van een paar glaasjes. Voor de kinderen overigens ook gewoon leuk toch? Ik heb geen kleuters meer, ze zijn inmiddels 8 en 10.

Dus ja…. gaat het een trampoline worden of een jacuzzi. Wat denk je?

img_6722 img_6719

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply