Family GIVE-AWAY Marieke

Hoe groot is Oranje? Win 4 kaarten en ontdek het zelf in Madurodam!

25 juni 2019
entree

Zo groot is Oranje, de nieuwste highlight van Madurodam!

Afgelopen zondag mochten wij een kijkje nemen in de nieuwste attractie van Madurodam! Het was een bijzonder mooie dag. Het zonnetje scheen al heerlijk dus we hadden op behoorlijke drukte gerekend onderweg richting de kust. Dit viel alles mee dus rond tienen melden we ons bij het mooie Madurodam waar we hartelijk werden ontvangen met een leuke suprise-bag. Enorm attent, het avontuur begon voor de kids dus al geweldig goed. Voor onze kinderen was dit het eerste bezoekje aan Madurodam dus hun interesse werd direct gewerkt door al het moois van klein Nederland. We besloten als eerste naar de nieuwe attractie ‘Zo groot is Oranje’ te gaan, daar kwamen we immers vooral voor. En wat een geluk want wij waren als één van de eersten binnen. Dit gaf ons de gelegenheid om alles rustig uit te proberen en veel foto’s te maken.

In de attractie ‘ Zo groot is Oranje’ voel je hoe het is om voetbalkampioen te worden. Leef en juich mee met het legendarische Nederlands Elftal van het EK88 en laat je inspireren door de voetbalhelden- en heldinnen van nu in de ‘Kleedkamer van Oranje’. Tover jezelf om tot een echte voetbalkampioen in een speciale app, welke je kunt downloaden op je mobiel. Je kunt in een speciale cabine waar een 3D scan van je wordt gemaakt in je leukste pose! Je ontvangt deze dan in je mailbox en hiervan zou je zelfs een 3D-print kunnen laten maken. Super leuk als aandenken of om cadeau te doen!

Je start in een groot stadion waar je als toeschouwer op de tribune naar de wedstrijd komt kijken. Als je de route vervolgd, kom je in de kleedkamer waarvan wanden zijn bekleed met shirts van de spelers en in het midden een prachtige beker. Daarna zie je de hierboven besproken 3D-engine;  stap in deze magische canule en wordt sterspeler van oranje. Zulke voetbaltrucs deed je nog nooit! Ze worden zichtbaar door de QR code te scannen in de speciaal daarvoor ontwikkelde app. Wanneer je de route vervolgd, kun je zelf een potje spelen tegen elkaar of tegen de computer, die je punten bijhoudt. Dit alles ondersteund door een spectaculaire lichtshow! Eenmaal buiten bevindt zich nog een veldje van kunstgras met daarop twee knaloranje goals waar je nog even een balletje kunt trappen met elkaar. Sil is best een liefhebber van het balspel dus die was enorm onder de indruk! In zijn oranje-shirt voelde hij zich echt even één van hen! Al met al een leuke meerwaarde voor het mooie park. Binnen in het spektakel is het best donker, wat fotograferen wat lastig maakt. Maar hopelijk kunnen we je met onze foto’s toch een leuke eerste indruk geven.

tribune

kleedkamer shirts

kleedkamer

engine

transformatie

3d prints

computerdoel

Het park heeft uiteraard nog veel meer te bieden, alle bijzondere monumenten van Nederland vind je hier op schaalmodel. Tussen al dat moois bevinden zich leuke speeltuintjes en spelletjes voor jong en oud. Het was behoorlijk warm zondag dus onze kids vonden het heerlijk om met de bootjes te spelen, die ze zelf via sluisjes konden geleiden over het water. Ook de sproeiwand waar kleine waterstraaltjes uit vandaan kwamen, gaf een heerlijke verkoeling. Nadat we alles hadden gezien en beleefd in Madurodam, besloten we in de namiddag nog even een bezoekje te brengen aan het Scheveningse strand. Het is tenslotte maar 10 minuten rijden! Sil en Lizze hebben daar nog heerlijk gespeeld en gezwommen en met een diner op de boulevard en een prachtige strandwandeling sloten wij deze geweldige dag af.

WIN-ACTIE: Wil jij ook zo’n super leuke dag beleven in Madurodam en jezelf transformeren tot echte voetbalkampioen? Doe dan mee met deze win-actie! Shopaholiek mag namelijk 4 entreekaarten weggeven! Meedoen is heel makkelijk! Like de facebookpagina van Shopaholiek en de pagina van Madurodam. Geef onder dit bericht aan waarom jij graag wilt winnen. Deel het bericht openbaar. Op woensdag 3 juli maken wij de winnaar bekend.

Liefs Marieke

 

 


Facebook Comments


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Corinne de Graaf 26 juni 2019 at 13:01

    Voor mijn zoon van bijna 10 jaar.Een echte voetbalfan.

  • Reply Ingrid L 1 juli 2019 at 19:10

    Wat leuk, ons jongste zoontje van 4 is nogal klein, hoe tof zou het zijn om een een dag heel groot te zijn! Dan voelt hij zich vast superstoer, een heerlijk uitje samen met zijn zus en broer!

  • Leave a Reply