Angelique GIVE-AWAY MAMA-INSPIRATIE

Romantische films op WithLove – de nieuwe streamingdienst

3 december 2019
shutterstock_131471636

We worden bedolven onder de streamingdiensten. Netflix, Disney, Videoland. We hebben ze allemaal. Maar deze is nieuw en echt heerlijk voor alle vrouwen: WithLove vol met feelgood movies. Ik hou er van! Jij ook? Lees dan vooral het hele bericht door, want we hebben wat leuks! We geven namelijk drie jaarabonnementen weg t.w.v. € 59,95 en….. iedereen mag een maand gratis WithLove uitproberen.

Vroegah… jaja, ik mag dat al zeggen, moest je na je favoriete serie een week wachten om te kijken hoe het verder gaat. Bloedirritant natuurlijk.  En als je dan andere verplichtingen had moest je het opnemen. En dat vergat je dan natuurlijk zodat er een gat in je serie zat. Als ik er nog aan denk hebben we het toch eigenlijk zwaar gehad. Of niet? Gelukkig hebben we deze tijd achter ons gelaten en kunnen we nu heerlijk films kijken wanneer het ons uitkomt.

Ik was, of ben, megafan van Grey’s Anatomy. O men, wat heb ik gejankt met Danny en Izzie – de kenners weten precies wat ik bedoel. Ik kan nog huilen bij het nummer Chasing Cars. Mooiste scene ooit. Maar ik dwaal af. Ik was echt niet verzadigd na één aflevering, ik wilde altijd meer! Soms hadden zij twee  afleveringen achter elkaar. O, wat was ik daar al blij mee. Heerlijk, 2 uur zitten. Niemand mocht praten, en maar chips eten en snotteren want niks is zo lekker als een heerlijk jankfilm. En nu… als ik zin heb kan ik gewoon de hele dag mijn favoriete serie kijken. Of de ene film na de andere.

Zoals je leest: ik hou van dit genre. Hou jij ook van dit genre: dan heb ik de perfecte streamingdienst voor je: WithLove. De leukste romcoms, lovestories met uiteraard altijd zo’n heerlijke happy ending. Dat je eigenlijk al van te voren weet dat alles goed komt. Heerlijk op de bank wegzwijmelen bij Hartenstraat of Smoorverliefd, Nederlandse kaskrakers.

WithLove is een streamingdienst met de mooiste, beste en nieuwste romantische films en series. Eigenlijk een soort Netflix met alleen maar romantische feelgood titels. Kijk samen met je vriendinnen, familie of lekker alleen op de bank. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten en eenvoudig te streamen naar je TV.  En niet onbelangrijk: ieder moment opzegbaar!

Deze maand staat overigens compleet in het teken van Kerst! Iedere dag verschijnt er een kerstfilm, heerlijk!

Dus…. om op te winactie terug te komen: we geven drie jaarabonnementen weg t.w.v. € 59,95 en…. iedereen mag een maand lang gratis WithLove uitproberen via de link. Vergeet niet te melden via de knop – waar heb je over ons gelezen –  dat je via Shopaholiek getipt bent voor deze actie. Zo krijg jij je gratis maand en maak je kans op een jaarabonnement.

Dus nog even alles op een rijtje:

  • Ga naar de actiepagina van Withlove via deze link: WithLove en activeer je gratis maand Withlove 
  • Scroll naar beneden en klik bij Waar heb je over ons gelezen Shopaholiek aan – zo maak je gelijk kans op een jaarabonnement.
  • Druk daarna op de rode button: Kijk een maand gratis
  • Uiteraard like je ons. Maar dat deden jullie vast al 🙂1200x1200 - Transparant

shutterstock_161458862

Afbeeldingen: Shutterstock


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply