BABY MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Daily Baby Organics: kant-en-klaar maaltijden voor baby’s

16 september 2020

Picnic brengt maaltijden voor Baby’s: Daily Baby!

Voor onszelf is er keuze genoeg als het gaat om foodyboxen, maar als werkende moeder is het wel ideaal dat er nu ook een foodybox voor baby’s is. We willen allemaal het beste voor ons kind, maar waar doe je goed aan? Uit recent onderzoek van Unicef Nederland is gebleken dat de meeste baby- en kindervoeding in de supermarkt ongezond is. Daily Baby Organics brengt daar verandering in. Zij maakt namelijk als eerste in Nederland verse kant-en-klaar maaltijden voor jouw baby. De maaltijden zijn vers, biologisch en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. En ook nog eens heel gemakkelijk: vanuit de koelkast opwarmen in magnetron of au-bain-marie. Geen schuldgevoel meer als je even geen tijd hebt om een hapje voor de kleine klaar te maken, want de hapjes van Daily Baby Organics zijn net zo gezond en vers als een zelfgemaakt hapje!

De zes verschillende hapjes zijn 100% natuurlijk en volledig gemaakt van biologische groenten en fruit. Ze bevatten geen toevoegingen en zijn niet geconserveerd door verhitting of ingevroren. Daily Baby Organics is daarom als enige te vinden in de koeling in plaats van in de voorraadkast of vriezer. Ze hebben dan ook dezelfde verse smaak, geur en textuur als een zelfgemaakt hapje. Een lekkere, gezonde en verse maaltijd voor jouw kind, zonder enige moeite!

De oprichters Fenna en Gaia van Reenen van Daily Baby Organics geloven dat ieder kind recht heeft op goede voeding. Fenna vertelt: “Ik kwam er bij mijn eerste kindje achter dat er geen verse gezonde en voedzame producten in de supermarkt te vinden zijn voor baby’s en kinderen. Gezonde en verse voeding zou toch voor iedereen beschikbaar moeten zijn, juist ook voor de allerkleinsten bij wie smaakontwikkeling en voedingstoffen zo belangrijk zijn.”

De maaltijden zijn zowel koud als warm lekker. Opwarmen kan in de magnetron of au-bain-marie. De hapjes zijn ten minste 21 dagen gekoeld houdbaar <7C. Alle maaltijden zijn € 2,99 en te koop bij Picnic.

Save the Children
Daily Baby Organics gelooft dat elk kind recht heeft op goed en gezond eten. Daarom werken zij samen met Save the Children. Per verkochte maaltijd wordt er een ‘maaltijd’ gedoneerd aan gezinnen in ontwikkelingslanden. Op deze manier geef je dus niet alleen je eigen kind de best mogelijke maaltijd, maar geef je een andere moeder ook de kans haar kind een gezonde maaltijd te voeden.

Over Daily Baby Organics
Daily Baby Organics maakt biologische koelverse babyhapjes en maaltijden. Want, wij willen, net zoals elke andere moeder, alleen het allerbeste voor onze kinderen. Alleen pure ingrediënten, zo weten wij precies wat er in elk hapje zit, en jij dus ook! Door HPP techniek zijn de Daily Baby hapjes tot 21 dagen gekoeld te bewaren. We bieden hapjes in de leeftijdscategorie 6+ en 8+ maanden. De smaken worden complexer en de structuur grover naarmate de baby ouder wordt.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply