GIVE-AWAY Marieke TIPS

Tip: Video Van Sint GIVE-AWAY

12 november 2020
thumbnail_IMG_20200920_111954

Het heerlijk avondje is weer in zicht; Pakjesavond! Nog een nachtje slapen en dan zetten de Sint en zijn pietermannen hun voeten weer aan Nederlandse wal.

Een heerlijke tijd vinden wij, zo ontzettend gezellig. Dit jaar zal het allemaal een beetje anders zijn dan anders. In de eerste plaats omdat we Sil afgelopen zomer “het geheim” hebben verklapt en hij dit jaar dus voor het eerst als hulp-Sint zal promoveren, maar op de tweede plaats toch ook zeker vanwege de nog altijd geldende Covid-19 perikelen. We proberen zoveel mogelijk leuke ideeën aan te dragen om er toch een geweldig feest van te maken!

Wij zijn al jaren fan van de persoonlijke boodschap op Video van Sint. Die verbaasde koppies starend naar het scherm op pakjesavond brengt de magie altijd weer een beetje meer tot leven. Vragen als ” hoe weet Sint dat nou mama”of “staat dat nou echt allemaal in zijn grote boek” komen hier elk jaar weer voorbij.

Video van Sint is al 12 jaar een groot succes in Nederland. Het samenstellen van de video is hartstikke makkelijk en neemt maar ongeveer 5-10 minuutjes van je tijd in beslag. Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Vervolgens vul je dit aan met wat persoonlijke weetjes, je kunt hiervoor kiezen uit een heleboel voorbeelden. Zelf jullie huisdieren kunnen worden toegevoegd aan het verhaal. Alle persoonlijke gegevens worden vervolgens verwerkt in een video van ongeveer 12 minuten.

Wat is Nieuw dit jaar:

 • Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Geheime Schatkamer.
 • Niet 4 maar 6 onderwerpen ( 2 optioneel)
 • Keuze uit ruim 250 nieuwe stukjes
 • Keuze uit 2 versies :

*Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein

*Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes

 • 4 Nieuwe Sint/Piratenverhaaltjes, voorgelezen door Sint in zijn verhalenkamer
 • 5 vrolijke Sint liedjes
 • Een dansje om mee te doen

De gepersonaliseerde Video van Sint kost 14,95 en je kunt er voor kiezen om de video met de post te ontvangen op dvd of via een link welke te downloaden is op bijv tablet of tv. Het meest gekozen pakket is die waar zowel de dvd als de download link aan toegevoegd zijn. De kosten hiervan bedragen 19,95 en dit pakket is nog aangevuld met een aantal leuke extraatjes zoals voor de snelle beslissers een prachtige gesigneerde postkaart van de Sint cadeau.

Win een video van Sint

Omdat Sinterklaas bijna jarig is geven wij twee keer een Video van Sint weg. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder of op onze Facebookpagina een berichtje achter te laten. Volgende week maken wij de winnaar bekend, zodat je genoeg tijd hebt om de video te personaliseren en te genieten van een gezellige pakjesavond op 5 december. Vergeet vooral niet je vrienden te taggen die deze tip voor de video zeker niet mogen missen.

Wil je hier niet op wachten en deze video alvast zelf bestellen: ga dan naar de website van Video van Sint. Hier vind je tevens de trailer van het nieuwe avontuur wat Sint en zijn Pieten dit jaar beleven in de video.

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

thumbnail_IMG_20200924_055754
thumbnail_IMG_20200924_055255


Facebook Comments


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply elisabeth timmermans 13 november 2020 at 07:44

  mijnkleinkinderengaanvasthelemaaluithunplaatalsdesintvanafdetvmetzepraat,verrashenmaarmetditmooieexemplaar#duimenmaar

 • Reply Sabine Hensens 16 november 2020 at 18:44

  Ik zou het SUPER leuk vinden om een kans te maken! Mijn zoontje snapt er maar weinig van dat een oude man bij mensen langs gaat terwijl wij niet op visite mogen bij opa en oma……En ergens heeft hij een goed punt! Deze dvd zou echt de uitkomst zijn!! Toch Sinterklaas in huis maar dan passend bij deze tijd…..
  Ook super leuk om later nog eens terug te kijken!! Deze mama gaat duimen hoor 🍀

 • Leave a Reply