Geen categorie

PRIVACYVERKLARING

17 april 2015

WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING?

omdat wij gebruik maken van Google Analytics, die automatisch gegevens verzamelen van bezoekers,  moeten wij voldoen aan de Europese Privacywet, oftewel de AVG en moet er op Shopaholiek een privacyverklaring staan. Zelf doen wij niks met GA, maar dit is voor ons een graadmeter om te kijken welke berichten jullie graag lezen en hoe lang en vaak jullie op onze website komen. Dit om onze site te verbeteren.

 

Shopaholiek respecteert de privacy van alle gebruikers draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Mochten wij je gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht daarvoor uw toestemming te vragen. Shopaholiek zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Shopaholiek gebruikt de gegevens van haar klanten op de volgende manier:

 • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres.
 • Shopaholiek verkoopt je gegevens niet
 • Shopaholiek zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Shopaholiek verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 1. Voor- en achternaam als je reageert op een post
 2. Geslacht
 3. Geboortedatum
 4. E-mailadres: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (wij hebben geen nieuwsbrief) , of reageert op een post
 5. IP-adres
 6. Locatiegegevens
 7. Gegevens over jouw activiteiten op onze website
 8. Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
 9. Internetbrowser en apparaat type

Alle informatie wordt simpelweg geregistreerd door Google Analytics. Wij doen hier verder niks mee behalve je de prijs opsturen als je die gewonnen hebt :).

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Shopaholiek heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@shopaholiek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Shopaholiek verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Shopaholiek  analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
 • Shopaholiek verstuurd je de gewonnen prijs

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Shopaholiek bewaart je persoonsgegevens niet tot niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Doordat Shopaholiek gebruik maakt van Google Analytics worden er persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld. Ik deel dus niet actief informatie met anderen, maar via Google Analytics gebeurt dit wel.

Om jullie privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik gegevens delen uitgeschakeld. Verder heb ik het ip-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Shopaholiek gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bloggen en loggen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

FEEDBACK

Als je nog nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van Shopaholiek, dan kunt je contact opnemen. Maar wees gewaarschuwd… dan gelden de regels van de AVG weer :).

Shopaholiek ( een onderdeel van EVA-Agency), gevestigd aan W.H.Vliegenstraat 9 in Zwijndrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Schermafdruk 2018-04-17 15.14.34

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply