KIDS FASHION Mariëtte

Hema fan tot model, iedereen toch wel?

31 januari 2020

Een tijdje geleden reageerde ik op de campagne ´Iedereen is model` van de Hema. Niet voor mezelf, ik heb nog steeds geen modellen ambitie, maar voor mijn dochter Yuna.

Wat jaartjes geleden “model-de” Yuna er vaak en vooral vrolijk op los, maar de laatste tijd komt het er nog maar weinig van. Dat heeft verschillende redenen.  Druk met school, sport en andere dingen, maar ook is het aanbod van kindmodellen snel gegroeid. Soms vinden we dat jammer en daarom konden we de oproep van de Hema niet negeren. Voordat Yuna echt gekozen werd, mochten we in november eerst op casting komen. Dit gebeurde in de enige echte Hema fotostudio in Amsterdam, op het NSDM eiland. Voor ons als echte Hema fans, was dat natuurlijk al een uitje op zich.

Met de trein en het pondje kwamen we aan op het hippe NSDM eiland. De Hema fotostudio was enkele minuten lopen en naast de studio bevind zich ook een groot Hema filiaal. Omdat we ruim op tijd waren, kon ik het niet laten even te gaan shoppen. Een bekentenis,  ik ben een enorme Hema fan! Wie niet, hoor ik jullie denken. Maar echt, naast dat ik er graag koop, heb ik er in mijn tiener jaren en studenten tijd met enorm veel plezier gewerkt. Ook mijn moeder, werkte bij de Hema en op dit moment werkt mijn oudste dochter als weekendhulp in Amersfoort.

Bij binnenkomst in de studio was echt alles Hema: koekjes, snoepjes, bekers, bordjes, speelgoed, decoratie, echt alles. Gewoon super grappig. We waanden ons 100 % Hema en voelden ons er dus thuis. De sfeer was gemoedelijk en de medewerkers liepen relaxed rond en maakten een gezellig praatje.  Yuna kreeg een nummer opgeplakt en mocht even shinen voor de camera. De fotograaf was enthousiast en vol verwachting hoopten wij te horen of we waren gekozen voor een echte shoot.

In december kregen we al bericht, of we zin hadden in de kerstvakantie langs te komen om wat kleding sets op de foto te zetten voor de nieuwe collectie. We zeiden geen nee uiteraard. Yuna was het modelleren nog niet verleert en zette in no time diverse setjes op beeld.  Gelukkig hoefden we niet zo heel lang te wachten tot de foto’s online stonden. Inmiddels staat een deel van de gemaakte foto’s op de website en in de komende weken komen er nog wat bij. Ik vind dat stiekem toch wel extra leuk, als echte fan, als ik weer eens zit te scrollen en shoppen , mijn eigen dochter tegen te komen.

De kinderkledingcollectie van de Hema lijkt trouwens elk seizoen sterker te worden. Ik kocht er al graag de basic items zoals pyjama’s, sokken en ondergoed, maar nu zie ik steeds meer items die erg hip en draagbaar zijn en ook nog eens de goedkeuring van mijn dochter kunnen wegdragen. Hebben jullie al gekeken naar de nieuwe collectie?

Hoe een grote Hema fan ben jij?

En wil je shoppen? Dat doe je hier. Of door op de foto te klikken.

 

hema 2 hema 3

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply