Angelique KIDS FASHION

Koningsblauw: ik hou van jou

11 februari 2020

Koningsblauw is echt de allermooiste kleur voor Kris. Ik vind het zo’n prachtige kleur. Niet voor niks hebben wij heel vaak deze kleur in zijn kast hangen. De kleur haalt hem op. En dat geldt niet alleen voor Kris, maar eigenlijk voor de meeste kindjes. Ik ken er maar weinig bij wie deze kleur niet mooi staat. Het allermooist in koningsblauw was natuurlijk ooit Maxima, die had tijdens de kroning van Willem Alexander die prachtige koningsblauwe jurk aan van Jan Taminiau. Prachtig.

Samen met Kris heb ik dit seizoen weer twee setjes uitgekozen van Indian Blue Jeans. Echt een topmerk voor kinderen die niet meer in jurkjes of kleding die wij uitkiezen willen lopen en al lekker een eigen wil krijgen. Voor de boys moet het lekker stoer, sportief en een beetje ondeugend zijn. De mijne begint al een beetje te puberen, dus dit past prima bij hem.

De twee sweatpakken die ik afgelopen winter had van Indian Blue Jeans – kijk dat blog hier maar even na – was echt dé hit van deze winter. Het is serieus gedragen! Het was wassen, dragen en weer wassen etc.  Qua kwaliteit niks op aan te merken. Het ziet er echt nog prima uit en voorlopig draagt hij het nog.

Dit keer hebben we dus gekozen voor deze koningsblauwe sweater. We dragen deze trui op een heerlijk zittende zwarte jeans. Ideaal voor naar school of wat dan ook. Het setje lijkt misschien simpel, maar sommige outfits hebben geen poespas nodig en zitten gewoon goed is zijn simpelheid. Het draagt lekker, prachtige kleur en afwerking. Meer heb je soms niet nodig toch? En de jeans: ja…. ik hou van de jeans van Indian Blue Jeans.  Gewoon zoals ze moeten zijn. Coole wassing, lekker zacht, en voor ieder type kind is er wel een jeans. En altijd hip!

Je shopt deze trui en sweater bij Indian Blue Jeans.
Met dank aan Bobbie de Doodle

Indian blue jeans kobaltblauwe sweater Indian blue jeans sweater indian blue jeans indian blue jeans Shopaholiek indian blue jeans sweater

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply