Anouk BUDGET KIDS FASHION MUSTHAVE

Een merk dat je niet mag missen!

23 mei 2019
nieuwe collectie

Hip, stijlvol en betaalbaar!

De nieuwe collectie van het stijlvolle én betaalbare Cloverz staat online en dat mag je zeker niet missen! Velvet, leopard en rib stelen de show in deze prachtige combinatie van chic, boho en comfortabel die onderling heerlijk naar eigen smaak te mixen en matchen is. We lichten er een paar musthaves uit!

WOW!

Dé eyecatcher van de nieuwe collectie is wat ons betreft de flared corduroy broek. Ook Benthe was er direct wild van! Combineer hem dit voorjaar lekker met de striktops in diverse kleuren en dessins. De broek is superstretchy een past ieder postuur. De uitlopende pijpen zijn helemaal hip & happening en door de brede band bovenin zit hij nog eens extra lekker. De broek is eigenlijk een all-season item. Ook in de herfst is hij mede door de kleur een perfecte match. En zag je de prijs al? We blijven toch Hollanders he 😉 (De broek valt mooi op maat, bij het bestellen kun je de draagmaat van je kind aan houden).

WE’VE GOT A VELVET FEELIN’

Velvet, fluweel, velours of hoe je het ook wil noemen, deze stof is al tijden favoriet bij mijn kids. Jullie kunnen vast wel raden waarom. Het is zo suuuuperzacht volgens Benthe en je kunt er figuurtjes in trekken. Iets waar kinderen ook tijden zoet mee kunnen zijn. In de collectie van Cloverz vind je diverse velvet items, maar onze favoriet is toch wel het ribfluwelen roze rokje. Leuk voor de kleintjes, maar zeker ook heel tof bij oudere meiden zoals je op de foto’s kunt zien. (De rokjes vallen iets ruim, maar zijn zowel kort als langer goed te dragen).

PUT A BOW ON IT!

De striktops zijn er in drie varianten. Leopard (love it!), Dusty Pink en het serene White Linen. Alledrie uitstekend te matchen met de hierboven genoemde items en meer. De tops worden op de schouder vastgeknoopt. Hierdoor kun je zelf variëren met de lengte en met het soort strik of knoop dat jij wilt. De tops kosten slechts €14,95, dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! (De roze en leopard top vallen op maat, maar let er bij de witte top wel even op dat je hem niet te klein bestelt).

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Wacht dan niet langer en shop de hele collectie op de website van Cloverz.

Cloverz is ook te volgen op Instagram. Zien we je daar? Via mijn persoonlijke IG-account @anouk_klaassen volgt er binnenkort een leuke winactie, dus stay tuned!

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

nieuwe collectie

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply