Anouk GIRL KIDS FASHION SCHOENEN

Gave sneakers en een bijna-budget tip!

30 maart 2020
sneakers

Sneakers are a girls’ best friend

Eigenlijk weet ik niet goed hoe ik deze blog moet beginnen, want mensen mensen, wat een bizarre realiteit leven we momenteel in. Wie had ooit kunnen bedenken dat we in grote getale thuis moeten werken, onze kinderen thuis les moeten geven en verder een compleet lege agenda hebben. Uiteraard houden we ons netjes aan alle regels, maar poeh poeh, wat is het saai nu. Je merkt nu hoe vol je agenda normaal is en wat een rijk sociaal leven we eigenlijk hebben. 

Vanuit school hebben wij een rooster gekregen en dat is soms nog best aanpoten voor Benthe. We beginnen ’s ochtends gelijk na het ontbijt en zorgen er bewust voor dat we aangekleed (dus niet in pyjama ;-)) en met gekamde haren en gepoetste tanden aan de dag beginnen. Na een tijdje hard werken is het tijd voor pauze en dat betekent meestal rennen in de tuin en springen op de trampoline. En dan moeten de nieuwe sneakers toch echt even aan!

De schoenen

Deze sneakers van Braqeez vallen op door hun stoere design en het zachte zebraprintje. Het fluoriserende geel steekt er lekker bij af en is met verrassend veel outfits te matchen. Vorige zomer had Benthe ook sneakers van Braqeez en daardoor weet ze hoe fijn ze zitten en wat een zacht voetbed ze hebben. Dat ze nu weer Braqeez mag showen, vindt ze dan ook fantastisch!

De outfit

Salopettes zijn hotter dan hot. Dit is al een tijdje zo en ook dit seizoen zie je ze weer in veel collecties terugkomen. Wij kozen voor de lichtgrijze variant van WE Fashion. Qua prijs bijna-budget en qua kwaliteit super. De salopette is gemaakt van jogjeans en valt bij de pijpen als een 7/8 model. De outfit maken we af met een knalgeel shirtje van Nik&Nik.

Maatvoering

De sneakers vallen goed op maat. Je kunt de draagmaat van je dochter aanhouden. Dit geldt ook voor de salopette. Benthe draagt maat 140, zij is ca. 134 cm lang.

Shoppen

Meer verkooppunten van de sneakers vind je hier.

Veel succes met thuiswerken, homeschooling en lege agenda’s! Stay safe!

Liefs Anouk

Op mijn Instagram account geef ik regelmatig een kijkje in ons leven. Kom je ons daar volgen? Je vindt ons via @anouk_klaassen.

sneakers

sneakers

sneakers

sneakers

sneakers

sneakers

sneakers

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply