Anouk BUDGET GIRL KIDS FASHION

BUDGET ZOMERJAS

17 januari 2019
budget zomerjas

Happy 2019!

Ja moeders, het is echt zo, 2019 is alweer begonnen! En traditiegetrouw komen in de januari alweer de eerste zomer (!) collecties op de markt. En dat terwijl het nu nog hartstikke koud is buiten. Toch ben ik altijd weer gefascineerd door de nieuwe kleuren, modellen en looks van een nieuw seizoen. Tijdens het rondneuzen, kwam ik dit jasje tegen. Geen zomercollectie, maar wel superhip, passend bij de nieuwste trends én perfect te gebruiken straks als zomerjas! En dat voor een superprijsje.

Er zijn nog maar een paar maten beschikbaar online, dus wees er snel bij (of breng even een bezoek aan de stenen winkel natuurlijk).

Shoppen doe je hier.

jasje we2

Wil je mijn drie kids en mijzelf ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply