Anouk GIRL KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

KISSES ALL OVER THE PLACE!

8 maart 2018
kiss

KISS A GINGER

Een kleine twee maanden geleden (18 januari) was het Kiss a ginger day. Ik hoor je denken, is daar nou ook al een dag voor? Inderdaad, ze verzinnen tegenwoordig steeds gekkere dingen, al kunnen we onze kinderen natuurlijk niet vaak genoeg kusjes geven. Kusjes en zoenmondjes vind je ook terug in diverse zomercollecties waaronder ook deze kissable set van het kleurrijke Chaos and Order.

ROOD IS ALTIJD EEN GOED IDEE

Rood is een tijdloze kleur, zeker in de zomer komt hij veelvuldig voorbij. De frisse combinatie met blauw en wit staat garant voor mooie outfits voor zowel jongens als meiden.

In de zomercollectie van Chaos and Order vind je ook veel rood. Wij kozen voor jurkje Thirsa in een helderrode kleurstelling met broderie details en een opvallende buttonprint op borsthoogte. Maar hét eyecatching detail is natuurlijk de overall witte kiss print. De zwarte contrasterende boorden en gevlochten tailleveter geven het jurkje de echte Chaos look & feel, sporty, comfy en hartstikke hip! Omdat de jurk zelf al lekker opvallend is combineren wij hem met de effenblauwe legging Zaina blue. Ton-sûr-ton want de rechtermouw van het jurkje is ook uitgevoerd in deze kleur. Het mooie van de collectie van Chaos and Order is dat het een zomercollectie is die je kids ook nu al prima kunnen dragen. En dat willen we, want de winterkleding zijn we best een beetje zat, nietwaar? In de collectie vind je voldoende leggings, bolero’s en vestjes. Zo kun je nu die summervibes al voelen! Ook Norah heeft tijdens deze frisse dagen nog wel een vestje nodig. En wat voor een, alweer kisses allover the place! Wat mij betreft is sweatvest Vanity de musthave van deze collectie. Hier thuis werd er in ieder geval om gevochten voor wie het vest was ;-). Gelukkig maakten ze het snel goed en besloten dat ze hem best wel allebei zouden passen…

Facts

  • Norah van 105 centimeter draagt de hele set in maat 110/116. Het vest is nog wel wat ruim en had wellicht een maatje kleiner gekund, maar aangezien ze vesten hier ook vaak als zomerjas gebruiken, vind ik het zo helemaal prima zitten.
  • De collectie van Chaos and Order is onderling naar je eigen wensen te mixen & matchen.
  • Maar ook een match met een ander merk (denk bijvoorbeeld aan denim) is super en maakt je eigen persoonlijke stijl.
  • De bijpassende magneetketting is van Klick-!T.

Shoppen

Chaos and Order shop je in hun eigen webshop. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. (jurk, vest en legging)

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt Norah en mijn andere kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Meer lezen?

Zomercollectie Chaos and Order

kiss
kiss

kiss
kiss

kiss

kiss

kiss

kiss

kiss

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply