HAIR

Hartjes knot: Valentine TIP

2 februari 2017

 Love is in the hair

Valentijn’s dag komt er bijna aan, en overal zie ik van alles voorbij komen in de sfeer van valentijn. Dus kunnen wij natuurlijk niet achterblijven! Deze keer laat ik jullie weer een knot zien. Zoals ik al eerder zei, de knotten kan je in veel verschillende soorten maken. Deze keer heb ik weer voor een donut knot gekozen. Maar niet zomaar één, maar één in de vorm van een hart. Deze zijn niet in die vorm te koop, maar wel heel gemakkelijk zelf te maken.

Je hebt nodig:

  • Een gewone hair donut
  • Twee kleine elastiekjes

Je drukt de donut samen en doe er dan een klein elastiekje omheen. Nu krijg je een soort bolletje aan de donut. Hetzelfde doe je nog een keer. Zorg dat je de twee bolletjes naast elkaar maakt Zo krijg je de vorm van een hartje.

Moeilijkheidsgraad : ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Donut (al in de vorm van een hart)
  • Puntkam
  • Twee Elastieken
  • Schuifspeldjes

Ik maak eerst een halve staart. Dan doe ik de donut door de staart heen en schuif deze helemaal tegen het hoofd. Ik zet de donut aan beide kanten vast met schuifspeldjes. Verdeel het haar wat door de donut komt over de donut heen. Als je het haar hebt verdeeld doe je er een elastiekje overheen. Daarna borstel je voorzichtig het overige haar naar beneden. Maar pas op dat je dit niet te hard doet, anders haal je het haar wat om de donut heen zit er weer af. Seina is helemaal blij met haar hartje 🙂 Dit is toch best een gemakkelijk kapsel?! Ik ben benieuwd naar jullie creaties.

~X~ Denise

Met Seina maak ik de vlogs die je via ons  Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek

 

 

20170131_193956

20170131_193804

20170131_193833

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply