BUDGET TIPS

Budget Monday: Verkleedkleding

29 oktober 2017
verkleedkleding

Sint-TIP! Verkleedkleding van goede kwaliteit

Het is eind oktober en dus beginnen we zo zoetjes aan alweer richting de feestdagen te gaan. En bij de feestdagen horen natuurlijk CADEAUTJES! Met het verzamelen daarvan kun je niet vroeg genoeg beginnen, want voor je het weet grijp je mis en is het uitverkocht of is dat ene item ineens enorm in prijs gestegen! Iets wat de laatste jaren bij ons steevast in de zak van Sinterklaas zit op 5 december is verkleedkleding. Thije is dat stadium inmiddels ontgroeid, maar Benthe en Norah vinden het nog steeds geweldig zich te verkleden en voeren de meest vreemde, aparte en schattige optredens en voorstellingen op in hun prinsessenjurken, superheldenpakken en dierenoutfits.

Verkleedkleding heb je in diverse pluimage, van heel duur tot spotgoedkoop. De echte spotgoedkope verkleedkleding is vaak van het type plastic fantastic en heel snel kapot. Dat is best zonde, want de ervaring leert dat ze er toch erg graag en vaak mee willen spelen. De kleding die ik vandaag met je wil delen is niet echt helemaal BUDGET, maar wel prima te betalen, zeker als je voelt hoe goed en degelijk de kwaliteit is. Hier liggen al meerdere pakken en jurkjes in de verkleedkist en dit jaar gaat die te gekke eenhoorn er toch ook echt komen!

Bestellen doe je hier:

Jongenskleding voor in de verkleedkist

Meisjeskleding voor in de verkleedkist

De onderverdeling tussen jongens en meisjes vind ik persoonlijk nergens voor nodig, mijn dochters lopen ook maar wat graag in een dinopak rond!

TIP: Als je dan toch aan het bestellen bent, pik dan gelijk even deze snorren mee. Hier in huis een dikke hit!

verkleedkleding

verkleedkleding

Wil je mij, mijn zoon en mijn dochters ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply