TIPS

Holi, nieuwe lijn van Rituals voor jonge meiden

16 september 2018
Holi, nieuwe lijn van Rituals voor jonge meiden

THE RITUAL OF HOLI
COLOUR YOUR WORLD WITH LOVE

Als Linde en ik gaan winkelen wil ze altijd even naar binnen bij Rituals, bekertje thee, handen wassen en natuurlijk nooit naar buiten met lege handen. Is het niet voor ons zelf, dan is het wel een cadeautje voor een ander. Nu wordt een bezoekje aan Rituals nog leuker voor de meiden, het assortiment is namelijk uitgebreid met een lijn speciaal voor tieners. The Ritual of Holi bestaat uit negen fris ruikende producten die allemaal een fun element hebben. Linde mocht er vier uittesten, de shower foam flower, de crackling body mousse, de body scrub en de bath bomb flower. Om je nog wat meer informatie te geven over deze nieuwe serie producten, heb ik Linde wat vragen gesteld.

Welk product vind je het allerleukste?

De shower foam flower omdat deze douchemousse eruit komt in de vorm van een bloem. Ik vind sowieso de douchemousse van Rituals heel fijn om mee te douchen en deze ruikt heeeel lekker.

Hoe vind je het ruiken?

Het ruikt heel erg lekker, maar ik kan niet zo goed uitleggen waarnaar het ruikt. Mama zegt naar witte lelie en perzikbloesem, daar heb ik allebei nog nooit aan geroken.

Wat was “fun” aan de producten die je mocht testen?

De shower foam komt eruit in de vorm van een bloem. De crackling body mousse knettert echt super erg, dat is heel leuk. Ik doe het op mijn armen na het douchen. Bij de body scrub lijkt het net of er confetti in zit, kijk maar op de foto’s. In de bruisbal zitten bloemen, ik ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet als je hem in bad doet, maar we hebben geen bad.

Waarom ga je graag naar Rituals toe?

Om mijn handen te wassen en om te waaieren met de waaiers om al geurtjes te ruiken. Ik koop het liefst de foaming showergel en de rode (ayurveda) vind ik het lekkerste, maar nu deze nieuwe die een bloem wordt.

Zou je een Rituals of Holi product cadeau geven aan een vriendin?

Ik zou niet deze producten weggeven, die wil ik zelf graag houden en gebruiken. Maar ik zou het wel als cadeau kopen als een vriendin jarig is. 

De Ritual of Holi productserie bestaat uit twee geurlijnen. Linde testte producten uit de rode/perzikkleurige serie en deze ruiken naar witte lelie en perzik bloesem. De paarse serie ruikt naar rode grapefruit en de flamingo bloem.

De Ritual of Holi lijn is al verkrijgbaar in alle Rituals winkels en ook online kun je deze producten shoppen. 

Benieuwd naar het leuke jurkje waar je een glimp van ziet? Kijk dan hier voor meer foto’s. 

Holi, nieuwe lijn van Rituals voor jonge meidenHoli, nieuwe lijn van Rituals voor jonge meidenHoli, nieuwe lijn van Rituals voor jonge meidenHoli, nieuwe Rituals lijn voor jonge meidenHoli, nieuwe Rituals lijn voor jonge meidenHoli, nieuwe Rituals lijn voor jonge meiden

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply