Jolanda MUSTHAVE

MUSTHAVE: SOS polsbandje

18 april 2017

SOS polsbandje: veilig op stap met kinderen

Ken je het? Je komt een drukke speeltuin binnen en terwijl jij je picknickkleed op de grond legt en alle spullen een plekje geeft, zijn de kids al alle kanten op geschoten. Je hoopt dat ze nog weten waar jij bent neergestreken maar na een half uurtje ga je toch zelf maar even zoeken… Als ze dan een bandje om hun pols hebben met je naam en telefoonnummer, voelt dat toch net wat fijner! Maar ook op vakantie, een dagje dierentuin, naar het strand, op schoolreisje of een middag op de kinderboerderij; op alle drukke plekken komt een SOS polsbandje van pas. Het geeft net dat beetje extra veiligheid.

SOS armbandjes zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en prijsklasses. Mijn oog viel vorige week op de SOS armbandjes van Hema. Ik zag ze hangen tussen de zwembroeken en bikini’s. De bandjes zijn verpakt in een zakje van 3 stuks. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar: voor jongens en meisjes. In het bandje zit een wit kaartje wat je het beste kunt beschrijven met een watervaste stift. De bandjes klik je stevig dicht om de pols van je zoon/dochter. We hebben ze direct getest op zondag in dierenpark Overloon. Het bandje blijft echt goed zitten en toch zijn de bandjes meerdere malen te gebruiken. Ze kosten slechts €3,- voor drie stuks.

Heb je zelf een andere oplossing die goed werkt of een leuke tip, deel het met ons!

Shoppen

  • Je shopt de SOS polsbandjes in je plaatselijke Hema. Je vindt ze in het badkleding schap.
  • Online shop je de meisjes kleurvariant hier.
  • Online shop je de jongens kleurvariant hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Hema SOS polsbandje

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply