BOY EVENT GIRL Jolanda

Retour Jeans opent winkel in Eindhoven!

7 december 2022

Met wie ga jij shoppen?

Tijdens een dagje shoppen in de herfstvakantie zagen we het al… een prachtig pand met op de winkelruit grote posters: “hier opent binnenkort de Retour Jeans Store”. Wat gaaf, riep Bente, maar we moesten nog even wachten. Afgelopen zaterdag was het zover! Shopaholiek was namelijk te gast op de officiële opening van deze gave flagship store! Een aanwinst voor Eindhoven! Niet meer het hele centrum door op zoek naar hippe kleding maar gewoon alle musthaves bij elkaar in één winkel, hoe fijn is dat! Van stoer tot super girly; de complete collectie voor jongens en meisjes is er te vinden. Zelfs de collectie voor de allerkleinste vanaf maat 68. De mini collectie is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen! Ideetje voor de kerst?

Om 12.00 uur vond de feestelijke opening plaats door niemand minder dan de coole boyband High5, Mijntje en Féloïse. Daarna gingen we de winkel binnen om te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes en om de fantastische wintercollectie tussen de feestelijke aankleding te bewonderen. Gelukkig zijn er voldoende pashokjes want het was er meteen gezellig druk! In de stad vond overigens nog een gave Golden Ticket Hunt plaats. We zagen later die middag de winnaars stralend de winkel binnenkomen met hun gevonden ticket!

In de Retour Jeans flagship store werkt een enthousiast team dat je lekker rond laat snuffelen maar je ook super kan adviseren. Niet enkel over de juiste maat maar ook over de nieuwste trends en combinaties. Soms moet je gewoon eens iets anders proberen, wat je zelf niet zo snel zou kiezen voor je zoon of dochter. En vaak staat het dan juist super hip! Bente (11) is op een leeftijd waarbij ze precies weet wat ze wel en niet wil. Ze keek dan ook heel goed rond in de winkel om vervolgens met haar armen vol in de paskamer te verdwijnen. In een echte selfie spiegel check je vervolgens je nieuwe outfit en maak je de leukste foto’s! Ook Sil (11) ging met een goed gevulde tas naar huis!

Met wie ga jij de nieuwe winkel ontdekken? De flagship store van Retour Jeans is te vinden in het centrum van Eindhoven op de Demer 19 (de bekende hoofdstraat).

Wil je online de Retour Jeans collectie bekijken? Klik dan hier.

Liefs, Marieke & Jolanda

Wat een verwennerij!
Alle jeans overzichtelijk bij elkaar!
Wat een stoere tiener outfit!
Hoe gaaf is deze Selfie spiegel?
Voldoende plek om rustig rond te snuffelen!
Ook deze outfit ging meer naar huis!
Sil had zijn keuze gemaakt! Bente ging nog even door.
Stoere jeans en fijne kol! Altijd goed!
Ook Bente ontdekte de Selfie spiegel!
Zo schattig! De mini collectie vanaf maat 68. Leuk voor onder de kerstboom!
Ook Bente is blij met haar aanwinsten! Tot snel!
Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply