BABY BOY REVIEWS

Olivier in Little Indians summer 2016

7 mei 2016

COWBOYS EN INDIANEN

Little Indians voor kleine cowboys. Wat een tof hip merk. Elk seizoen weet Little Indians ons weer te verrassen met een mooie collectie. Grappige prints op de sweatpants en coole teksten op t-shirt, rompers, hemdjes en sweaters. Van top tot teen worden het afgestylde Little Indians🙂

Olivier draagt een fijne groene sweatpant van Little Indians met zwarte bladeren erop. Het staat hem zo leuk, maar ook de kleur is cool. Van een vorige collectie van Little Indians heb ik nog een vestje in bijna dezelfde kleur groen. Dit kan ik hier prima bij combineren, want in de avond koelt het nog redelijk snel af. Het t-shirt van Little Indians is van een zwart doorschijnend materiaal. In de zomer heerlijk luchtig en fijn om ze dit zo te laten dragen. Boho Baby is de stoere tekst op het zwarte t-shirt van Little Indians. Het voelt ook allemaal zo fijn en zacht aan, en dit is een echte must bij Little Indians, dat baby’s en kleuters zich comfortabel en vrij voelen in hun hippe kleding. Aan het gezicht van Olivier te zien is de missie zeker geslaagd.

Mijn broer en ik hadden vroeger al een wigwam, een soort indianen tent. Daar waren wij uren zoet mee. Kleden en kussens erin en we hadden ons eigen knusse huis. In de winter speelden wij op zolder, in de zomer buiten in de tuin. Inclusief in onze verkleedkleding als indiaan en cowboy. Onze kids hebben een Tipitent van Roommate en zij zijn met zijn drieën al net zo enthousiast als mijn broer en ik destijds. Jeugdsentiment als ik naar ze kijk. Olivier probeert de grijze tipitent alvast uit in zijn hippe kledingset van Little Indians. Hij is nog ietsiepietsie te klein voor een echte verkleedset;) Maar wat is de tent stoer en mooi zeg! Ik heb er zelf van de week ook nog even stiekem ingezeten met kleden en kussens toen de kids uit het zicht waren. Ik voelde mij voor heel even weer een Little Indians. I Love it!

SHOPPEN: LITTLE INDIANS

SHOPPEN: ROOMMATE TIPITENT

DSC_0250 DSC_0258 DSC_0257 DSC_0267 DSC_0325 DSC_0338 DSC_0349

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply