GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW! RETOUR JEANS SUMMER 2020

20 mei 2020

STAY TUNED!

Nog een week en dan wordt onze dame 9 jaar! Net als veel andere kinderen krijgt ze een corona-verjaardag. Geen groot feest maar een klein partijtje met bezoek op verschillende tijden en op 1,5 meter afstand. Als het weer mee zit, dan wordt het vast een hele leuke dag! De outfit van Retour Jeans die we jullie vandaag laten zien, is zeker een kanshebber als verjaardagsoutfit want ze vindt het hartstikke stoer! Kijk je mee?

Retour Jeans is namelijk hét jeansmerk voor stoere, modieuze, hippe kids, die zich graag door hun kleding willen onderscheiden. Fashion for kids met een volwassen twist. Het merk staat voor premium kwaliteit, een goede pasvorm en afwerking met oog voor detail. Hadden we een paar jaar geleden slechts 1 jurkje of een paar shirts van Retour Jeans in de kast, we zien nu dat de collectie steeds meer aansluit bij de wensen van onze grote dame. Nog steeds kiest ze voor rokjes maar wel met een gaaf printje, zoals dit stoere slangenprintje in een hippe neonkleur. Bente draagt hier rokje Patty. Een strokenrok uit de nieuwe zomercollectie van Retour Jeans. De rok heeft een comfortabele elastiek in de taille. Het felle neongeel is bijna niet vast te leggen met de camera dus in het echt is het nog mooier!

We combineren de rok met shirt Robyn. Het is een top met een stoere print aan de voorzijde. Het shirt heeft een smalle boord langs de halsopening, heeft korte mouwen en een iets langer achterpand. Er zijn overigens heel veel combinaties mogelijk met dit rokje. Heb je liever een shirt zonder opdruk of een zwart hemd, ook dan kun je bij Retour Jeans terecht.

Maatinfo:

  • Bente is 145 cm en draagt de top in maat 9/10 en het rokje in maat 11/12. Deze items sluiten mooi aan en er is nog wat groeiruimte.

Shoppen:

  • De top Robyn shop je hier!
  • Het rokje Patty shop je hier

Er komen prachtige dagen aan, vandaag zelfs 29 graden in het zuiden! Ben je nog op zoek naar een mooie bikini van Retour Jeans? Lees dan hier de bikiniblog nog even terug.

Geniet van het zonnige weekend en blijf gezond!

Liefs, Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply