HAIR

Staartjes onder elkaar

31 augustus 2017

Een hoop elastiekjes

Ook dit kapsel is weer ideaal voor de haastige ochtenden. Als je een staart kan maken in het haar van je dochter, dan is dit kapsel vast een makkie. Seina wil het liefst een kapsel dat niet al te lang duurt, als het aan mij ligt maak ik elke ochtend een mooi kunstwerk;) Maar dat doe ik Seina niet aan.

Moeilijkheidsgraad: ☆ ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Veel kleine elastiekjes
  • Evt haarlak

Ik borstel Seina haar haar eerst goed uit. Ik pak aan de bovenkant een kleine driehoek op, dit word het eerste staartje. Ik pak een nieuwe pluk haar op over de breedte van het hoofd, van ongeveer 4cm onder het eerste staartje en maak hier ook een staartje van. Let op: Het bovenste staartje gaat altijd bij het volgende staartje. Als het tweede elastiekje er in zit trek ik het plukje haar tussen de twee elastiekjes een klein beetje omhoog, zo krijg je een bolling tussen de elastiekjes. Ik herhaal deze handeling totdat ik helemaal in de nek ben. Je kan in de nek ook een grotere stevige elastiek gebruiken. Nu heb ik in de nek een losse staart over. Ik pak een klein elastiekje en zet deze met dezelfde tussenruimte vast in de staart. Ook nu trek ik het haar tussen de elastiekjes wat boller. Dit doe ik totdat ik aan het uitende van de staart ben.

Zeg nou zelf dit was niet al te moeilijk toch!? en zo heeft je dochter toch nog een mooi en snel kapsel.

X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blog en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

 

20170831_145410

20170831_153715

20170831_153616

20170831_153555

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply