Anouk BUDGET GIRL KIDS FASHION

Deze zeemeerminoutfit is carnaval- & partyproof!

24 januari 2019
zeemeerminoutfit

Nog een paar weken wachten en dan is het alweer carnaval! Nou woon ik (net) boven de rivieren dus je zou denken dat wij het hier helemaal niet vieren, maar niets is minder waar. Het is natuurlijk niet te vergelijken met Limburg of Brabant, maar ook wij hebben in ons stadje een heuse optocht. De kids vinden het geweldig, vorig jaar kwam de optocht zelfs langs ons huis!

Van een ananas tot een zeemeerminoutfit

Bij carnaval denk je natuurlijk gelijk aan verkleden. Tegenwoordig is er van alles te koop, van gekke onesies tot aan superheldenpakken en prinsessenjurken. Ik heb het hier al eerder gezegd, maar ik vind het altijd prettig als een verkleedjurk, pak of onesie langer mee kan dan 1 x en daarom ben ik nog steeds fan van de verkleedkleding van de H&M. Ook dit seizoen is er weer van alles te vinden in hun collectie! Zelf viel mijn oog direct op de ananas, hoe grappig is dat! Ook de Bellejurk is echt prachtig en wat dacht je van het eenhoornpak! Norah heb ik zelf laten kiezen en zij koos voor de zeemeerminoutfit. Niet echt verrassend aangezien ze altijd een beetje jaloers is op de ‘echte’ zeemeerminstaart van haar grote zus. Het fijne van dit pak, of eigenlijk is het meer een jurkje met een staart, is dat de vin niet om de benen zit maar erachteraan zwiept, waardoor er ruim voldoende bewegingsvrijheid is. Ook kun je hem losmaken, waardoor je een girly dansjurkje overhoudt. (het jurkje valt op maat, bij het bestellen kun je gewoon de maat van je dochter aan houden)

Om direct de zeemeerminoutfit te shoppen klik je hier. Bekijk de rest van de verkleedkledingcollectie hier.

Wil je mijn drie kids en mijzelf ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Heb jij nou ook een supertip voor ons qua verkleedkleding, een budgetitem of misschien iets heel anders? Laat het ons dan vooral weten via anouk@shopaholiek.nl.

zeemeerminoutfit

zeemeerminoutfit

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply