BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

In the picture: JOEPENISA.COM

18 februari 2020

Webshop met passie!

Soms komt er ineens een webshop op je pad waar je je prettig bij voelt. Dat kan zijn door een fijne ervaring met de mensen achter de shop of door het leuke presentje. De webshop JOEPENISA.COM is zo’n shop. Lees je mee?

Zo leerde ik pas Petra kennen. Ze is sinds oktober 2019 de trotse eigenaar van JOEPENISA.COM. Ze begon de webshop omdat ze blij wordt van stralende kinderen. Als ouder genoot ze enorm van haar kinderen als ze rond rende in dat mooie nieuwe jurkje of die stoere blouse. Petra heeft namelijk twee kinderen; Isa van 8 jaar en Joep van 5 jaar. Ze was altijd op zoek naar leuke  kinderkleding totdat ze vorig jaar besloot om een eigen shop te beginnen!

Een kind in de kleding van JOEPENISA.COM valt op. Met mooie merken kiest Petra bewust niet voor ‘meer van hetzelfde’. JOEPENISA.COM is de plek voor hippe en betaalbare kinderkleding die ervoor zorgt dat je kind er net wat anders uitziet! Bij JOEPENISA.COM vinden ze het belangrijk dat je snel en makkelijk je kinderkleding kunt shoppen, zonder zorgen. Dus in de webshop word je niet lastig gevallen met bezorgkosten! De bestelling wordt altijd gratis in Nederland geleverd! En als je voor 17.00 uur bestelt,  dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast is de shop mooi en overzichtelijk zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Dat kinderkleding echt haar passie is, zie je wel als je het pakketje ontvangt. Alle pakketjes worden voorzien van een handgeschreven kaartje en een klein cadeautje! Een klant is ook echt koning. Iedereen kan altijd mailen, appen of bellen voor een vraag of advies. Petra reageert altijd zo snel mogelijk want ze geniet van het klantcontact. Als de klant blij is, dan is haar missie geslaagd!

Bij JOEPENISA.COM kun je o.a. de volgende merken shoppen: Levv, Quapi, Moodstreet en half maart Vingino.

De voordelen op een rij:

  • Geen verzendkosten
  • Overzichtelijke webshop
  • Voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Altijd leuk ingepakt en een klein presentje bij je bestelling
  • Altijd bereikbaar voor een vraag of advies

Dus noteer in je shortlist: JOEPENISA.COM. Volg de facebookpagina (met leuke nieuwtjes en acties) door hier te klikken.

De komende tijd zul je deze shop nog vaker voorbij zien komen want dan showen we de leukste outfits! Wil je alvast even een kijkje nemen, klik dan hier.

Liefs, Jolanda

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply