GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Vooruit met die ruit!

11 oktober 2022

Hoe combineer jij de ruit dit najaar?

Ruitjes zijn helemaal hip dit jaar! Grote, kleine, kleurrijke en klassieke patronen die sportief en chic kunnen worden gecombineerd. Ongetwijfeld één van de meest veelzijdige trends van 2022. Ook in de kindermode zien we dan ook veel ruiten terug. Kijk je mee hoe Bente straalt in een vrolijke ruit van Retour Jeans

De perfecte jeans

Langzaam komen er steeds meer mooie winteroutfits in de kast. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een goede basis jeans. Na alle flared jeans van de afgelopen seizoenen was Bente toe aan een nieuw model. Ze viel voor de balloon fit broek (genaamd Josje) van Retour Jeans. Deze jeans is enkellang, heeft ‘damaged’ details en is uitgevoerd in een mooie zwarte denim. Verder heeft de jeans een verstelbaar elastiek in de taille, steekzakken aan de voorzijde en fake zakken achterop. We combineren de jeans met een hoge biker boot. Voor een speels effect slaan we de broek een keer om.

Opvallende ruit

Op de jeans draagt Bente een korte tussenjas/blouse (genaamd Donna) uit de wintercollectie van Retour Jeans, gemaakt van stevig, zacht twill. Grotere ruiten zijn natuurlijk opvallender dan kleine. Bij de styling is het daarom belangrijk om de print de show te laten stelen en de rest van je look erop aan te passen. Daarom dragen we een rustige top van Retour Jeans onder het jack. Een mooie beige kol die zich heel makkelijk laat combineren. Het geheel is een draagbare, lekker warme outfit die past bij elke gelegenheid.

Maatinfo: Bente is 164 cm lang en draagt de jeans, de top en de tussenjas/blouse in maat 13/14.

Shoppen: jeans Josjetussenjack Donnatop Yara

Schoenen: De stoere boots zijn van Braqeez. Die blog lees je hier nog even terug.

Voor meer informatie: www.retourjeans.com

Kijk je mee?

Liefs, Jolanda

Zie je het licht ‘damaged’ effect op de jeans?
Heerlijk warm en zacht!
Een prachtige beige top!

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply