BOY GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Freedom of movement!

25 november 2022

Een fantastische collectie voor jongens en meisjes!

Eerder liet Sil al een gave outfit zien uit de nieuwe wintercollectie van Retour Jeans in samenwerking met freestyle voetbalkunstenaar Touzani! En vandaag is het de beurt aan Bente! Ze laat zien dat de collectie echt unisex is. Want comfortabele en hippe kleding willen we toch allemaal!

De nieuwe wintercollectie van Retour Jeans x Touzani  is geïnspireerd op straatvoetbal waarbij beweging en comfort de boventoon voeren. Naast een basis grijs en zwart zien we frisse kleuren als zeegroen, donkerblauw en neon accenten. En altijd voorzien van mooie opdrukken en gave details.

In Bente’s klas zijn veel voetballende meisjes actief. Bente zelf heeft 5 jaar geleden gekozen voor rolschaatsen als sport. Ze traint drie avonden per week op de baan. Afgelopen september werd het harde werk bekroond met een Nederlands Kampioenschap. Dus ze is veel te vinden in sportieve, makkelijk zittende kleding.

Voor dit najaar koos Bente voor een anorak (Driver) uit de Retour Jeans x Touzani  wintercollectie met capuchon en een halve ritssluiting. Een anorak hoor ik je denken… dat is een jas/sweater die je over je hoofd aantrekt en die je beschermt tegen vocht, kou en wind. De sweater heeft een grote zak met flap en klittenbandsluiting aan de voorzijde en een zakje met ritssluiting. Heel praktisch en leuk allemaal maar Bente viel gewoon voor het gave design en de fantastische kleurstelling! Is het niet jouw kleur? Geen probleem want er zijn nog twee kleuren beschikbaar.

Ze combineert de sweater met een sportieve joggingbroek genaamd Ditch met een aansnoerkoord in de taille. De broek heeft zakken met ritssluiting aan de zijkant en een fake zak aan de achterkant. De hele collectie is makkelijk te combineren. Daarom koos Bente voor een fijne, witte hoodie (Pildriver). De hoodie heeft een capuchon, een geribde boord aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Het is outfit die veel gedragen gaat worden! Sterker nog, ze heeft hem afgelopen week al aangehad naar school. Heerlijk warm op de fiets en super comfortabel.

Maatinfo: Bente is 165 cm lang en draagt alles in maat 13/14.

Shoppen: Anorak DriverBroek DitchHoodie Pildriver

Kijk je mee?

De hele collectie zien, kijk op: Retour Jeans x Touzani 

Liefs, Jolanda

De jogging is mooi smal en heeft een perfecte pasvorm.
Zo gaaf die felle details!
Een oefening tussendoor kan altijd…

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply