BOY REVIEWS TEENS

Review: Sebastiaan in Street Called Madison

15 oktober 2016

READY FOR WINTER!

De jas van Street Called Madison schreeuwt om winter, vriezen, sneeuw, ijs en hagel! Sneeuwballen gooien met Senna, rennen in de sneeuw, op de sneeuwscooter, koud zullen ze het zeker niet hebben. Kom maar op met de winter, want Sebastiaan is er nu zeker klaar voor:)

Wat hebben ze een heerlijke middag gehad in de sneeuw. Terwijl het buiten die dag 25 graden was, was het binnen net alsof je op wintersport  in Oostenrijk zat. Zo ontzettend koud, maar door het ravotten in de sneeuw en de fijne jassen hadden ze nergens last van. De jas van Street Called Madison is dan ook een echte must. Heerlijk warm, zacht en een dikke voering. Capuchon met imitatie bontkraag die je over je hoofd kan trekken en de rits zorgt ervoor dat je jas goed afsluit tegen de ijzige kou. Wij kijken al uit naar de wintersport…

Hebben jullie de review van mooie Senna ook gezien van Street Called Madison in haar toffe jas?! Senna haar jas is bijna hetzelfde als die van Sebastiaan. Het enige grote verschil is dat de jas van Sebastiaan recht is bij de taille en de jas van Senna van Street Called Madison getailleerd is. Sebastiaan vond haar prachtig! Het is een leuk setje samen in dezelfde jassen van SCM in de sneeuw;) Echte tieners!!

Voor meer informatie kun je kijken op  Instagram of op de Facebook pagina. Hier vind je foto’s en filmpjes en ook vaak leuke win-acties. De website van SCM is nog onder constructie.

Informatie:

Sebastiaan draagt de jas in maat 152 bij een lengte van 1.45 m. De mouwen en de lengte vallen precies goed op zijn maat. De sweater en sweatpants die  Sebastiaan draagt onder de jas zijn van het toffe merk Bellaire.

Shoppen:

De jas shop je o.a. bij Bol.com, Ko & Flo en Be Hipster

dsc_0185 dsc_0200dsc_0209 dsc_0227 dsc_0243 dsc_0317 dsc_0380

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply