Barbara BUDGET KIDS FASHION REVIEWS

Hup naar buiten!

25 april 2019
buiten

Naar buiten en genieten van dit weer! Dat doen we met volle teugen! Zonne en Nova hebben getwint met een basic budget denim jurkje en een hele toffe sneaker voor een fijn prijsje! Deze toffe outfits zijn heerlijk om buiten te dartelen en te genieten.

Denim

Dit budget spijkerjurkje is girly! Ik hou ervan om straks met de echt hete dagen dat hemdje eronder uit te doen en zo met gekruiste bandjes en blote rug de meisjes buiten te laten spelen. Je ziet dat deze tofferd voor elke leeftijd een musthave is. Ik zie het ook zo voor me dat Zonne dit met een longsleeve draagt of voor Nova zo’n toffe panter shirt eronder. Echt, dit combineert eindeloos.

Sneakers

We matchen natuurlijk met de sneakers. Zonne draagt de stoere Master Lo met de absolute bestseller, de flamingo print. Deze variant heeft een frisse mintkleur. Zijn we niet allemaal gek op flamingo’s? Ik krijg direct een zomergevoel en wil nu een drankje met ijsblokjes en een rietje erin. Nova draagt hetzelfde type, ook de lage uitvoering,  in de roze/ witte variant. Echt een typische Nova schoen; schetig maar toch enorm stoer!

Door de frisse kleurtjes, kun je dit bij heel veel outfits dragen. Je zult nog verbaasd zijn, wat hier allemaal bij past. Kijk maar eens in de blog van Hanneke, deze vind je hier! Haar dochter heeft de hoge variant aan. Hoe tof staan ze!

Twinnen

Deze beiden sneakers kun je natuurlijk matchen en twinnen met de kindjes onderling, maar ook met jou, dus mama’s kijk hier maar eens!

Shoppen

Barbara

buiten

buiten

buiten

buiten

buiten

Buiten

buiten

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply