Barbara KIDS FASHION REVIEWS

Een cosy herfst in piupiuchick

29 september 2018
piupiuchick

Een cosy warme herfst dat willen wij fashionista mama’s. Warme kleuren, rijke stoffen en zachte materialen! Een blij gezicht van je kind, die heerlijk aan het spelen is, maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Het vest van piupiuchick past helemaal in dit beeld. Kende jij dit merk al? Piupiuchick is een Portugees merk uit Porto wat perfect past bij een bohemien stijl. Kwaliteit, unieke originele patronen, mooie zorgvuldig uitgezochte kleuren en stoffen zijn speerpunten van dit label. De kledingstukken zijn praktisch en uniek, zodat je kind nog heerlijk kan ravotten en spelen.

Dit vest geshopt bij Adorablekidzz is zo’n item. De kleur roest bruin is prachtig. De stof is heerlijk zacht en met de houten knoopjes is het vest ook dicht te dragen. Nog zo’n mooi detail is het klosje aan de capuchon. Dit maakt het echt een uniek kledingstuk! Dit toffe vest match bij veel items en kan nu lekker buiten gedragen worden en straks is het heerlijk warm voor binnen.

Wij hebben het gecombineerd met een set van maed for mini. Dit merk neemt een enorme spurt in modeland, want ik zie eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties bij elke lancering en elke keer is er snelheid geboden, want anders is jouw musthave al uitverkocht.

Mijn oog viel direct op dit broekje! Nova heeft voor deze winter nog geen shortje in de kast en ik vind het juist zo leuk met een maillot of zoals nu met kniekousen. De kleur en het toffe corduroy zijn helemaal van dit seizoen. Het broekje heeft een elastische band waardoor het heerlijk zit en al is een shortje kort het draagt toch lekker warm.

Het blouseje met de hoge kraag, was nog even spannend. Ik was bang dat ze het kraagje niet fijn zou vinden, maar niets is minder waar. Nova vindt hem prachtig! De knoopjes zitten op de rug, zodat de col en het printje goed tot z’n recht komen. Het stofje voelt heerlijk zacht aan. Nova heeft ook totaal geen last van deze col en dat biedt perspectieven, want ik ben gek op colletjes. Ik vind het eigenlijk ook wel een twinning blouse voor mij, maar helaas dit heeft maed for mini niet in haar collectie. Wel trouwens een hele gave tijgertrui, wat je kunt twinnen met je mini me.

Als finishing touch heeft Nova luipaard kniekousen en idem laarsjes aan. Zo krijgt deze set wat mij betreft een dikke tien. Ik kan hier echt met liefde naar kijken.

Shoppen: LET OP!

  • piupiuchick
  • mead for mini
  • clic! boots
  • Dit lange Black Friday weekend, wat duurt tot en met maandag 26 november, krijg je 30% korting op alles uit de Black Friday categorie met de code: BLACK18

Barbara

piupiuchick

piupiuchick
piupiuchick
piupiuchick
piupiuchick
piupiuchick
piupiuchick
piupiuchick

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply