HAIR

Krullen en Vlechten tutorial

30 maart 2017

Birthday Girl

Hoera! Vandaag is Seina jarig, 7 jaar is ze geworden. Dat betekend een mooi feestkapsel. Seina wilde heel graag krullen met los haar en twee kleine vlechten. krullen kunnen we natuurlijk ook met een krultang maken, maar voor deze keer hebben wij iets anders gevonden. Hair Wavez. Dit zijn lange spiraal vormige hoesjes. Er zit een stokje bij met een haakje, deze heb je nodig om de plukjes haar er door heen te trekken.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Hair wavez
  • Stevig elastiek
  • kam
  • Klein elastiekje

Ik heb Seina haar haar eerst gewassen, daarna heb ik het op laten drogen tot het nog een klein beetje vochtig is. Ik heb haar haar in een hoge staart gedaan. Dan pak je het stokje en een Hair Wave, je doet het stokje door de Hair Wave heen en pakt een plukje haar. Ik kam het plukje haar glad met de kam, dan doe ik het plukje haar om het haakje van het stokje en trekt het haar door de Hair Wave. Je zal zien dat de Hair Wave vanzelf helemaal inkrult. Zo ga je door totdat je geen haar meer over hebt. Probeer niet al te dikken plukken te pakken, want dan heb je kans dat het haar niet goed kan opdrogen. Seina heeft hier mee geslapen. Of het lekker lag?! Nee, Seina vond van niet, ben bang dat ze dit niet nog een keer toelaat. De volgende morgen hebben we alles er uit gehaald. Dit gaat echt heel gemakkelijk. Daarna heb ik voorzichtig het elastiek eruit getrokken en ben losjes met mijn handen door haar haar gegaan. Ik heb aan beiden kanten een “normale” vlecht gemaakt. Deze heb ik uitgetrokken zodat het niet te strak zit. Samen heb ik ze vast gemaakt met een klein elastiekje. Een mooie haarstrik maakt het helemaal af.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170318_121632

20170318_121612

20170318_121721

20170318_121547

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply