HAIR

French Pull-Through Braid Tutorial

9 december 2016

DECEMBER, DUS TIJD VOOR EEN FEESTKAPSEL

De kerst komt eraan en daar hoort natuurlijk een mooi feestelijk kapsel bij. Ik laat jullie deze maand verschillende leuke kapsels zien. We beginnen met de French Pull-Through Braid. Dit kapsel klinkt en ziet er misschien ingewikkeld uit, maar het valt heel erg mee. Om je te helpen heb ik samen met Seina ook weer een duidelijk filmpje gemaakt.

Wat heb je nodig,

  • Borstel
  • Puntkam
  • Kleine elastiekjes
  • Klem

Ik heb deze Pull-Through Braid over de breedte van haar hoofd gedaan. Je maakt een scheiding waar de “vlecht” uiteindelijk moet komen, je zet het overige haar even vast met een klem. Seina’s haar valt van nature in een zijscheiding, vanaf dat punt heb ik de banen opgenomen. Dus steeds van de scheiding naar beneden trek je de banen en daar zet je een klein elastiekje in, zo krijg je allemaal staartjes op een rij. Als je dat gedaan heb pak je het eerste staartje en die deel je in tweeën. Het haar gaat om het tweede staartje, maar maak je vast aan het derde staartje. Dan gaan we naar het staartje waar al haar omheen zit, die deel je ook in tweeën en gaat om het staartje wat daarnaast zit en zet je vast aan die daarnaast. Zo ga je door tot je niet meer verder kan. Als je klaar bent, trek je de plukjes losser om zo een bredere “vlecht” te krijgen.

Ik heb het kapsel afgewerkt met een mooie speld van Zenner. Deze is gemakkelijk in het haar te schuiven en past helemaal bij de kerstsfeer. Wat vinden jullie eigenlijk van Seina’s nieuwe jurkje van Quapi?! Madame is heel kieskeurig als het om kleding gaat maar deze mag gelukkig blijven! Zelf vind ik hem ook zo leuk, helemaal omdat er een bijpassend sjaaltje bij zit. Komt jullie dit bekend voor; zo’n kieskeurig dametje?

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

~X~Denise

ZennerQuapi Zenner Quapi Quapi

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply