Anouk MUSTHAVE

Musthave: regenlaarzen in grotere maten

5 januari 2017

MOOIE LAARZEN… VOOR DE REGEN

In het natte Nederland zijn regenlaarzen geen overbodige luxe. Ook bij thuis ons een echte musthave. Mijn kinderen houden van buitenspelen en dan het liefst buiten de gebaande paden (lees: in de modder). Prima, maar wel met je laarzen aan. Sinds jaar en dag ben ik fan van Bergstein, jullie vast wel bekend. Prachtige, kwalitatief goede laarzen in diverse kleuren. Elk seizoen een ander kleurtje, ik hou ervan!

Ook voor komend seizoen had ik alweer in mijn hoofd welke kleuren het zouden worden voor Thije, Benthe en Norah. Vol goede moed besloot ik de voeten van de kinderen op te meten en de laarzen bestellen zou met een druk op de knop geregeld zijn. Thije blijkt alweer naar maat 36 te gaan, wat een grote vent wordt dat toch! Na diverse sites te hebben afgespeurd kom ik tot de ontdekking dat mijn favoriete merk maar tot en met maat 35 gaat. Dat is even een baalmomentje, want een vergelijkbaar alternatief weet ik zo 1-2-3 niet. Gelukkig biedt internet uitkomst, ik doe een oproep op een Facebookgroepje en daar komt dé tip (Thanx Iris!) voor mij.

Het franse merk Aigle blijkt diverse kleuren en modellen regenlaarzen in hun assortiment te hebben. Ik kies voor model Lolly Pop, een mooie degelijke laars met twee witte randen aan de bovenkant en verkrijgbaar in diverse kleuren. Na overleg met Thije wordt het de donkerblauwe variant (bij binnenkomst blijken ze zelfs bijna zwart, nearly black zou ik het zelf noemen). We hebben de Aigle laarzen de volgende dag al in huis en ze zitten prima met nog wat extra groeiruimte. Thije kan weer naar hartenlust spelen in de modder zonder dat zijn tenen klem zitten en met dit – voor ons – nieuwe merk kunnen we nog wel een aantal jaar vooruit! Model Lolly Pop gaat tot en met maat 38 en daarna zijn er ook nog volwassen varianten.

Thije’s flessengroene winterjas is van Sevenoneseven. De review lees je hier na: Thije in een stoere jas van Sevenoneseven

Ons oordeel:

  • Prijs: De laarzen kosten € 31,95
  • Kwaliteit: De Aigle regenlaarzen voelen stevig aan en zijn perfect af te spoelen.
  • Pasvorm: De laarzen vallen op maat tot iets ruim.
  • Draagcomfort: Thije vindt ze heerlijk zitten en vertrekt direct met de laarzen aan naar de speeltuin.
  • Minpunt: Ik heb (nog) geen minpunt kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: De laarzen gaan tot en met maat 38 dus we kunnen nog even vooruit.

Shoppen:
Aigle Lolly Pop regenlaars

regenlaarzen

regenlaarzen

3

regenlaarzen

regenlaarzen

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply