HAIR

French Braid of French pull-through

11 maart 2017

Left or Right?!

Voor nu even geen vlog. Ik ben zo benieuwd voor welke vlecht jullie kiezen. En ik beloof daarbij dat degene waar de meeste reacties op zijn, ik daar de volgende keer natuurlijk wel een vlog over maak! Deze twee vlechten behoren tot mijn favoriete als het over vlechten gaat. Allebei zijn ze gemakkelijk te maken en het blijft de hele dag goed zitten.

French braid, Oftewel de invlecht. Deze vlecht kennen wij natuurlijk allemaal wel. Als ik deze vlecht maak begin ik nooit helemaal boven aan. Ik pak een wat grotere eerste pluk op, ongeveer 10 cm vanaf de haargrens. Ik verdeel de pluk in drieën, steeds als je een pluk erbij pakt van de zijkant, gaat deze over de buitenste pluk heen naar het midden. Zo vlecht je helemaal door naar beneden. Ik vind het mooi als de vlecht zo ver mogelijk tot aan het uiteinde is door gevlochten.

French Pull-Through braid. Oftewel de staartjes, want dat is het eigenlijk. Het zijn allemaal staartjes. Je pakt en plukje haar waar jij wilt dat de “vlecht” (zo noem ik het nu maar even) begint. Daar maak je een staartje van. Deze doe je even opzij. Je pakt een nieuwe pluk haar over de breedt van het hoofd en daar maak je ook weer een staartje van. De pluk die je even opzij had gedaan verdeel je in tweeën en doe je om het andere staartje heen. Zo ga je steeds verder. In de volgende blog zal ik meer uitleg geven, Maar voor nu ben erg benieuwd voor welke vlecht jullie kiezen.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170306_202156

20170306_202255

20170306_202234

20170306_202322

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply