Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: Miranda

14 oktober 2017

De aankomende weken zal Miranda haar “ervaringen” delen over haar 6e zwangerschap. Zal dit dan echt de laatste zijn?

“Even een voorstelrondje:. Mijn naam is Miranda Driehuizen, 45 jaar, getrouwd met Joost en we hebben 5 kinderen. De 6e is op komst. Wonend in de omgeving Rotterdam. We runnen allebei een eigen bedrijf en zijn een sportief en creatief gezin, er is dus letterlijk en figuurlijk altijd beweging hier in huis. Daarnaast houden we ervan om uit eten te gaan en te reizen. En al dit grut houdt van shoppen!

Ik kan oprecht zeggen dat ik een trotse moeder ben met heel mijn hart en zaligheid. Als klein meisje al droomde ik van een groot gezin met dus vooral veel kinderen. Als ik tekende in mijn kindertijd was voor mij het ideale beeld een huis met een tafel en heel veel gezichtjes er omheen. Slingers en vrolijkheid.

Dit is jaren geleden wel eens anders geweest. Toen we de kinderwens in praktijk wilden brengen, bleek dat een lange weg van verdriet en teleurstelling te zijn. Na ruim 2 jaar intensief wekelijks bezig geweest te zijn met hormonen en onderzoeken om zwanger te worden, vertelde de gynaecoloog me dat ik “kinderen krijgen moest vergeten en me beter kon gaan richten op een carrière!” Ik kon dus geen kinderen krijgen. Dat was heel heftig om te beseffen, een leven zonder kinderen.

Anno 2017 ben ik ondertussen moeder van 5 kinderen en de 6e is op komst, ons huis is gevuld met gelach van kinderen, gezelligheid en drukte. Mijn droom is uitgekomen. De tekeningen die in mijn hart zaten zijn nu werkelijkheid. Onze tafel is aan het einde van de dag rondom gevuld met onze kinderen en iedereen heeft zijn eigen verhaal van die dag. Natuurlijk maken we in ons gezin ook veel dingen mee, mooie momenten maar ook verdrietige momenten. Ons gezin is daardoor sterk en we zijn allemaal zeer betrokken bij elkaar. Ik hou ze vast en laat ze weer los, ik kijk stiekem mee hoe het met ze gaat en wat ze doen en ik geef ze advies als ze er om vragen. Loslaten heb ik lang geleden moeten leren en daardoor weet ik dat ze het geweldig doen, welke keuze ze ook maken. Ze hebben geleerd dat welke beslissing of droom ze ook volgen, wij ze altijd zullen steunen. Wij zijn samen voor altijd

Ik ben een trotse moeder ♥ “.

Liefs,

Miranda

Meer lezen over Miranda’s zwangerschap? Klik dan even hier.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply