GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review Little Miss Juliette

31 januari 2017

Voel het voorjaar…

De vorst is uit de grond..  de temperatuur loopt langzaam op.. Zou de winter nu al voorbij zijn? Stiekem hoop ik dat we nu echt al op het voorjaar af gaan. Winter is gezellig en knus maar we willen weer naar buiten en het liefst in een heerlijke voorjaarsoutfit.  En die zag ik in de prachtige nieuwe collectie van Little Miss Juliette. Zo’n set waar je op slag verliefd op wordt.. En ik zeg altijd maar: if you can’t stop thinking about it, buy it!

Anouk showde jullie vorige week ook al een gave outfit uit de Little Miss Juliette voorjaar/zomer 2017 collectie. Klik hier om deze nog even te bekijken! Zij koos voor een comfy sweatshort met shirt. Een mooie keuze! Wat ik gezien had in deze fantastische nieuwe collectie van Little Miss Juliette? Een prachtig plooi rokje in een zachte zalmroze kleur. Daarboven een tanktop met een allover animal print. Op de borst zit een vrolijk, fel gekleurd strikje. Voor de iets minder warme dagen zijn er bijpassende kniekousen beschikbaar waar ook het printje van de tanktop in zit. Ik hou ervan! En dochter Bente ook! Ik combineer de outfit met het B.Nosy jeans jack. Zowel de grijze als de blauwe variant staan er overigens super bij. Het blog over deze jeans jasjes, lees je hier nog even terug.

Facts

  • Het rokje valt wat ruimer. Bente is 122,5 cm en draagt de rok in maat 122 en er is nog groeiruimte. De 128 hebben we geprobeerd maar was te groot. Het rokje is niet verstelbaar dus kies de juiste maat zodat de taille mooi aansluit.
  • De tanktop draagt Bente in maat 128. Ook de achterzijde is werkelijk prachtig!
  • Met schoenmaat 31 kiezen we voor kniekousen in maat 31-34. De oranje baan bovenin is lekker fel gekleurd. Een kleur die lastig vast te leggen is op een foto.
  • Meisje-meisjes worden heel blij van deze outfit. Het rokje zwiert, mooie details als de strikjes zijn aanwezig en de kleur maakt het echt princessia…

Fashion ideetjes

  • Bente draagt nu witte Nike sneakers. Ik zie uit naar de dag dat ze lekker op een slippertje de deur uit kan, dan oogt de outfit nog meer zomers.
  • Het zalmroze rokje is makkelijk te combineren met andere tops. Met een zwarte tanktop en zwart slippertje maak je de outfit weer wat stoerder.
  • De tanktop gaan we zeker dragen op een stoer jeans shortje!

Je shopt Little Miss Juliette o.a. hier & hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

Little Miss Juliette

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply