GIRL Hanneke NIEUWE COLLECTIE

REVIEW: Het perfecte jurkje voor de zomer!

5 februari 2018

We hebben momenteel dan misschien wel te maken met een heleboel koude dagen, dat betekent niet dat je niet alvast heerlijk kunt shoppen voor de zomer! En zo kwam ik dit jurkje tegen uit de nieuwe collectie van KIE Stone.

Herken je dat? Dat je op slag verliefd kunt worden op een kledingstuk? Dat had ik dus bij dit jurkje en dat werd alleen maar meer toen ik het in huis had. Het modelletje, het printje, de kleur, ik vind het allemaal zó mooi. Voor ons was het best een gok want deze lichte kleuren kan Aukje niet altijd goed hebben met haar lichte huid en rossige haarkleur maar zodra ze het aan had wist ik dat dit jurkje heeeel vaak gedragen zou gaan worden.

De nieuwe zomercollectie van KIE Stone is sinds kort uit en er zit weer heel veel moois tussen. We hebben elk seizoen wel weer een en ander in de kast hangen van dit merk. De stofjes zijn altijd mooi, zacht en soepel. De prints zijn lief en speels en het is allemaal heerlijk draagbaar. In het voorjaar is het natuurlijk hartstikke leuk te combineren met een spijkerjasje of een vestje en een paar leuke gympen. Er is trouwens een vest uitgebracht met dezelfde print als het jurkje!

Ik zie Aukje er al mee op het strand lopen hoor, laat die zomer maar komen!

Maatinfo:

  • Aukje is 125 cm lang en draagt het jurkje in maat 122/128. Het valt goed op maat. Ze heeft zelfs nog wel wat groeiruimte.

Shoppen:

Je koopt de nieuwe collectie van KIE Stone onder andere hier en hier. Wees er snel bij want het is een topper!

Wil je meer blogs van mij lezen? Kijk dan even hier!

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram @Hanneke 

Ik post daar regelmatig nieuwe foto’s!

KIE StoneKIE StoneKIE StoneKIE StoneKIE StoneKIE StoneKIE StoneKIE Stone

 

 

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply