BOY GIRL Jolanda TIPS

Klick-it and shine all day!

19 november 2019

Maak elke outfit uniek! 

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen, de kettingen van Klick-!T*. Bijvoorbeeld in dit Br@nd blog. Onze dochter Bente van 8 jaar kiest een paar keer per week een button bij haar outfit. Eigenlijk enkel niet op de gymdag. Het is een ritueel geworden. Net na de boterham komt onze Klick-!T* verzamelbox tevoorschijn en kiest ze een button bij haar outfit. Er is ontzettend veel keus uit de handgemaakte magneten zodat er bij elke outfit, stijl of smaak altijd wel een bijpassende ketting te vinden is. 

Het is bij ons een jaar geleden met één gekregen ketting en één button begonnen. Dochterlief was direct fan! Dan krijg je een paar buttons van Sinterklaas, met je verjaardag of van mama als je in een winkel komt waar ze ze verkopen en al snel heb je een hele verzameling. Dat maakt het extra leuk want dan kun je lekker afwisselen. De kettingen zijn overigens zeker niet alleen voor meisjes. Juist ook voor jongens zijn er veel magneten ontworpen. De keuze is enorm! Er passen altijd wel een paar buttons bij de interesses van je kind. Denk aan hun favoriete hobby’s, sport, muziekinstrumenten, dieren etc.

Naast de uitgebreide collectie van buttons, kun je bij Klick-!T* ook een button op maat laten maken. Precies zoals jij in gedachten hebt. Denk bijvoorbeeld aan die ene leuke foto of aan de naam van je kind of de naam van het zusje/broertje dat op komst is…

FACTS:

  • Klick-!T* werd in 2015 opgericht en is een echt Nederlands merk.
  • De kettingen zijn verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren.
  • De hangers waar de magneten aan ‘geklikt’ worden zijn er in 10 gave kleuren!
  • Klick-!T* is volop in ontwikkeling dus elk seizoen komen er nieuwe items bij.

SHOPPEN:

Natuurlijk is er een handige webshop met alle buttons. Om te zien waar Klick-!T* bij jou in de buurt verkrijgbaar is, klik je hier. Er zijn al meer dan 60 verkooppunten.

TIP:

Zoekt de Sint nog een leuk en origineel cadeau voor jongens of meisjes? Kijk dan zeker even op www.klick-it.nl.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Klick it

 

Klick it

De honden afbeeldingen blijven favoriet hier…

 

Klick it

 

Klick it

Het start iedere ochtend met kiezen en dat valt niet altijd mee!

 

Klick it

 

Klick it

 

Klick it

 

Klick it

 

Klick it

 

 

Klick it

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply