GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Een heerlijke sweatdress van…

17 september 2016

GIRLS LOVE TO DRESS LIKE FLO!

Sweatdresses zijn eigenlijk onmisbaar voor elk meisje, jong en oud. Mijn dochter Benthe heeft meerdere exemplaren in de kast hangen, maar een roze hing daar tot voor kort nog niet tussen. Totdat we deze prachtige pink dress zagen uit de tweede levering van het populaire merk Like Flo.

Allereerst valt de kleur van de jurk op, een hele mooie dieproze tint. Niet te fel, niet te dof, maar lekker fleurig. De prachtige gouden fake leather print geeft de sweatdress een stoere touch. De twee ritsen aan de onderkant van de voorzijde staan super gaaf, maar zijn niet alleen voor de sier. Ze kunnen open geritst worden en geven zo indien nodig meer bewegingsruimte. Zoals we van Flo gewend zijn is de jurk afgewerkt met subtiele details, zoals een gegolfd stiksel op de boorden en een achterkant die in een mooie ronding loopt en een stukje langer is dan de voorzijde. En last but not least, de sweatdress zit zoals je van zo’n jurk verwacht, heerlijk zacht en comfy.

Wij kozen ervoor de jurk te combineren met een van de maillots van Flo. Dit is de mosterdkleurige variant. Aan beide zijden heeft de maillot een crèmekleurige streep met subtiele glitter. De kleur van de maillot is vrijwel identiek aan de fake leather print op de jurk, wat het tot een geweldig matchende combi maakt.

Wanneer sieraden subtiel zijn en mooi matchen, kunnen zij een outfit echt compleet maken. Dat is het geval bij de prachtige zilveren KAYA Infinity ring die Benthe draagt. De ring geeft de mooie boodschap van oneindigheid weer en omdat de ring van zilver is gemaakt geeft hij geen irritatie, wat nog weleens het geval is bij andere kinderringen. De ring is verstelbaar, daardoor blijft hij mooi zitten en gaat tijden mee. Benthe wil de ring niet meer af doen, ze doucht en slaapt er zelfs mee.

Benthe’s schoenen zijn van Zecchino d’Oro.

Maatinformatie:

Benthe is 114 cm en draagt de jurk in maat 116. Deze jurk is 61 cm lang, middenachter gemeten. De maillot is maat 31-34. Deze heb ik bewust wat ruimer genomen dan haar schoenmaat 29/30.

Shoppen: 

Deze complete set en nog veel meer Like Flo shop je natuurlijk bij Ko&Flo. Zij hebben de meest uitgebreide Flo-collectie en de grootste voorraad.

De zilveren Infinity ring is te koop via KAYA sieraden.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Sponsored post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply