BOY Mandy NIEUWE COLLECTIE

De smalste jeans voor skinny boys

4 januari 2018

Sinds mijn zoontje een jaar of drie is loop ik steeds tegen hetzelfde probleem aan. Al zijn broeken zijn te breed. Toen hij wat jonger was had hij nog wat babyvet en zaten zijn broekjes veel beter. Ik hou trouwens wel van een beetje chubby kleine kindjes. Zo schattig vind ik dat. Helaas toen hij wat ouder werd en wat meer ging bewegen was het babyvet er zo af. Steeds als ik bij het consultatiebureau kwam werd ik erop gewezen dat hij toch wel erg dun was en dat hij flink wat ondergewicht had. De groeicurve liet zien dat hij qua lengte boven de bovenlijn zat, maar zijn gewicht zat ver onder het gemiddelde. Zo ging het bij elk bezoekje en steeds werd ik erop aangesproken. Dat voelde niet helemaal goed, maar ik kon er weinig aan doen.

Het gebeurde zelfs een paar keer dat tijdens het lopen zijn jeans zo naar beneden zakte. Gelukkig heeft een kleuter nog geen last van schaamte, maar handig is het natuurlijk niet. Een riem vind ik een goede oplossing en juist voor jongens een heel stylish accessoire. Maar daar denkt mijn mannetje toch anders over. Hij vraagt tegenwoordig of zijn riem niet meer aan hoeft, want dat is zo moeilijk als hij moet plassen op school.

Toch merk ik dat heel veel kindjes om hem heen net zo tenger zijn als Julian. Vrij regelmatig wordt mij door moeders gevraagd welke broekjes nu echt leuk zijn voor smalle jongens. Hoog tijd dus om een aantal échte skinny jeans voor jullie op een rij te zetten.

Klik op de afbeelding voor meer shopinfo.

Indian Blue Jeans

Deze skinny jeans van IBJ heeft een hele gave wassing met lichte plekken aan de voorkant. Elk jaar hebben wij wel een aantal jeans van IBJ in de kast, omdat deze broekjes ook echt heel smal vallen.

Levi's

Deze Levi’s is omschreven als ‘Superskinny fit’, dus het kan bijna niet anders dan dat dit exemplaar van het ultieme jeansmerk een perfecte pasvorm heeft.

Name it

Name it jeans blijft bij ons vaak favoriet, omdat de broekjes niet alleen smal vallen, ook de verlaagde achterzakken geven de billen iets meer volume.

HM

Dit budget broekje van H&M van elastisch denim valt smal en is voorzien van verstelbaar elastiek in de taille.

 

Zara

Ook bij Zara vind je regelmatig hele smalle broekjes die scherp geprijsd zijn. Deze destroyed jeans met scheuren en verfspatten valt superskinny.

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melanie 5 januari 2018 at 10:08

    Fijn zo’n overzicht. Hier een zoon die nooit wat past. Spijkerbroeken van de H&M zitten nooit mooi. Laatst een mooie van de cool cat gekocht. Die zit heel mooi bij hem. Nog tips voor mijn dochter. Ze is 2 draagt maat 104 maar alleen de skinny met verstelbare taille van de H&M pas ze. Rokken kan ze vrijwel nooit aan. Voor haar tailemoet ze vaak maat 92 aan wat weer veel te kort word.

  • Leave a Reply