GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

EERSTE LEVERING TOPITM ZOMER 2019

16 januari 2019

De eerste levering… Kijk je mee?

Gisteren zagen jullie al een hele gave sneak, die lees je hier trouwens nog even terug. Maar vandaag om 9.00 uur is het zover, dan ligt de eerste levering van het hippe TOPITM in de winkels en is het online verkrijgbaar! Om je een goed beeld te geven van deze prachtige levering, hebben we extra veel foto’s in deze collectie blog vandaag.

Na al die panterprintjes de afgelopen seizoenen bij de diverse merken, is het heel verfrissend om nu een mooie zebraprint te zien! De print is uitgevoerd in antraciet/wit waardoor deze extra kracht krijgt. De print wordt gecombineerd met een stippenmotief en een felle neon oranje kleur! Wat een geweldige combinatie; zomers, hip, stijlvol. En super zacht, zoals we van TOPITM gewend zijn.

We zien in deze eerste TOPITM levering diverse jurkjes, een zebra short, een zwierig rokje en diverse shirts om mee te combineren. Dat is ook weer het fijne van deze eerste levering. Alles kun je onderling met elkaar combineren! Wil je het op korte termijn al gaan dragen (bijvoorbeeld met een spijkerjasje), kies dan voor een legging. Zelf shop ik altijd direct de kniekousen erbij want anders ben ik bang dat ze in het voorjaar uitverkocht zijn. En niets staat zo leuk als de originele kniekousen. Ik ben dan ook echt een ‘setjesmens’.

Ik ben heel benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat vandaag! Onze eerste aankoop wordt wellicht de zebra lange broek en het oranje shirt ‘made of stars’. Toen Bente deze set aan had, wilde ze het haast niet meer uit… zo comfortabel en zacht voelde het aan. Shoppen is overigens nog aantrekkelijker geworden want TOPITM heeft de prijzen voor dit seizoen verlaagd!

Hier nog even de belangrijkste gegevens op een rij:

  • De hele eerste levering shop je vandaag vanaf 9 uur!
  • Ga hiervoor naar www.topitm.nl of klik gewoon even hier.
  • Maatinfo zie je in de sneakblog. Klik hier om deze terug te lezen.

Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply