GIRL Jolanda KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

REVIEW! TOPITM WINTER 2019

26 november 2019

Mooi de feestdagen in met TOPITM

TOPITM verraste ons dit najaar weer met een topcollectie! Twee schitterende leveringen die onderling ook nog te combineren zijn. Vandaag in de review een prachtige outfit die wij voor de feestdagen graag even apart leggen!

De rode draad in de tweede levering zijn de kleuren blauw en grijs met een warme koperbruin als accentkleur. Deze combinatie geeft een chique (beetje Franse) uitstraling! De eerste levering had een vleugje ‘military’en dat zie ik hier ook terug, aangevuld met een tintje ‘marine’. De belijning en de symbolen geven deze girly items een stoere twist!  De ruit, die deze winter niet mag ontbreken, zien we ook in deze levering terug.

In een eerdere review lieten we de rok Tony zien. Deze was al snel uitverkocht maar is weer nageleverd, in alle maten! Je shopt deze hier. Er zijn diverse leuke tops op mogelijk, zoals de top Isabella.

In deze review laten we een prachtige TOPITM jurk zien uit de tweede levering. Het is dress Daan en legging Robien. De jurk is donkerblauw van kleur en heeft een brede koperen rand. De jurk valt wat kleiner. Tijdens de feestdagen dragen we het leuke kraagje erbij om de outfit extra feestelijk te maken! We stylen de outfit af met de ruit-legging Robien. Het is misschien even zoeken want deze vloog de winkel uit, maar ik zie hier en daar zeker nog voorraad.

Maatinfo: 

  • Dress Daan: Bente is 141 cm en draagt de jurk in maat 146/152. Ze heeft deze maat echt nodig.
  • Legging Robien: de legging die Bente draagt is eveneens maat 146/152.
  • Schoenen: de witte hippe boots zijn van Braqeez! Je leest de review hier.

Shoppen:

  • De complete set is hier verkrijgbaar (bij het schrijven van deze blog). Zorg dat je er snel bij bent!
  • Maar ook hier en hier shop je de set.
  • Shops (stenen winkels en webshops) roep ik graag op om hun voorraad te plaatsen onder de blog op facebook.

Meer info en de hele collectie bekijken: www.topitm.nl

 

Topitm

 

Topitm

Prachtige details en kleuren!

 

Topitm

 

Topitm

Hoe cool zijn deze boots van Braqeez?

 

Topitm

 

Topitm

Zo tof dat kraagje! Wij houden ervan!

 

Topitm

 

Topitm

Extra leuk voor de feestdagen!

 

Topitm

 

Topitm

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply