GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Casual of winter chique?

1 november 2022

Wij gaan voor comfy casual!

Vorige week hadden we herfstvakantie in het Zuiden. Het voelde echter als een fijne meivakantie, wat een cadeautje! De jas kon de hele week in de kast blijven hangen en we genoten weer even intens van het buitenleven. Met een lekker zonnetje in de rug maakten we onderstaande foto’s voor jullie! Kijk je mee?

Precies een jaar geleden shopte Bente het tie dye donkerblauwe pak van Retour Jeans. Nog steeds draagt ze het pak wekelijks al kun je de broek inmiddels bestempelen als ‘hoogwater broek’. Maar dat maakt haar niks uit. Ze kan er geen afscheid van nemen. Dus toen ze wederom een tie dye pak in de Retour Jeans herfst/winter collectie zag, was ze dol enthousiast! Want wat wil deze tiener nog meer; haar lievelingskleuren, super comfy door de fijne stof, gave tekst op de sweater en helemaal hip!

In de review draagt Bente lekker casual het gehele pak maar natuurlijk zijn de items ook afzonderlijk te dragen. Zo is de korte sweater (genaamd Caro) met ballonmouw heel stoer op bijvoorbeeld een mooie jeans of leren tregging. De sweater heeft verlaagde schoudernaden, een aansnoerkoord aan de onderkant en een geribde boord langs de hals, aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Ook de joggingbroek uit de wintercollectie van Retour Jeans (genaamd Ayla) kun je prima los dragen door deze bijvoorbeeld te combineren met een zwart of beige kolletje. Ook de broek heeft een aansnoerkoord en elastiek in de taille, geribde boorden en steekzakken aan de zijkant.

Bente is 165 cm en draagt de sweater en de broek in maat 13/14. Het sluit heel mooi aan en er is nog wat groeiruimte.

Ben jij ook fan van deze comfy casual look?

Shoppen: Sweater CaroBroek Ayla

Schoenen: De stoere boots zijn van Braqeez. Die blog lees je hier nog even terug.

Voor meer informatie: www.retourjeans.com

Kijk je mee?

Liefs, Jolanda

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply