GIRL Hanneke

Nieuw en helemaal hot: Het flip-over jurkje!

8 juni 2017

VOOR DE FILMSTER ÉN ROCKSTER!

Het is al een tijdje helemaal in. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar mijn kinderen ‘zeuren’ er al een tijdje om. Of ze alsje alsje alsjeblieft ook een ‘veegshirt’ (die naam hebben zij eraan gegeven, ik heb hier niks mee te maken) mogen hebben. En heel eerlijk, ik vond het niks. Ik kende eigenlijk alleen de versies met de schreeuwerige plaatjes. Verder zag ik al voor me dat ze continue met vieze handen, of erger nog vriendjes met vieze handen, over hun kleding zouden vegen. Nee, wij zouden deze trend absoluut overslaan.

Tot ik dit jurkje van Cars tegen kwam. Ik was net klaar met foto’s maken bij Woods in Arnhem toen ik dan toch overstag ging. Ik vind dit absoluut de diamant van alle ‘veegkleding’! Dit flip-over jurkje, inmiddels heb ik geleerd dat het zó heet, is zo ontzettend leuk! Het prachtige groene army-kleurtje viel mij direct op. Ik trok het om die reden al uit het rek en ontdekte later pas dat er dus een flip-over tekst op zat. Aukje zag het eerder en stond al naast me te springen of ze deze alsjebieft mocht hebben. “Nou, laten we ‘m in ieder geval maar eens passen dan”. En tja… toen ze het jurkje aan had, dat stralende koppie… Maar eerlijk, ik was er ook weg van. Het kleurtje staat haar prachtig. Verder valt het jurkje heel mooi aansluitend. Echt een topper dit!

jurkje

FACTS

  • Aukje is 122 cm lang. Ze draagt het jurkje in maat 8, wat gelijk is aan maat 128. Deze valt mooi op maat.
  • Bij Woods in een van de winkels, maar ook online zijn nog meer nieuwe jurkjes van Cars met leuke flip-over print te koop! Bekijk bijvoorbeeld deze leuke zwart-wit gestreepte jurk met ster eens of deze met blauwe streep en leuke tekst! Wedden dat jouw dochter er net zo blij van wordt?
  • Aukje draagt leuke bijpassende slippers van Vingino bij haar jurkje maar een paar witte sneakertjes kan natuurlijk ook heel goed!

SHOPPEN:

Het jurkje dat Aukje draagt koop je in een van de stenen winkels of via de webshop van Woods. Wat online staat, is gegarandeerd op voorraad en ze leveren snel!

Wil je meer over Woods lezen, kijk dan hier eens.

Wil je meer blogs lezen van Hanneke, klik dan hier.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram: @Hanneke

jurkjejurkjejurkjejurkjejurkjejurkjejurkjejurkje

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply