GIRL Hanneke MUSTHAVE

Streepjes en denim, Mix & Match!

27 maart 2017

DE PERFECTE LOOK VOOR DEZE ZOMER

We kunnen er geen genoeg van krijgen: eindeloos mixen en matchen met verschillende items voor deze zomer. Daarom dit keer een blog met items die perfect te combineren zijn. Of je nu kleur toevoegt of het lekker basic houdt, het staat altijd hartstikke leuk!

Het skaterjurkje met korte mouwen en trendy streep-design is een heerlijk jurkje voor de warmere dagen. Heerlijk voor je dochter om te dragen naar het strand bijvoorbeeld maar ook prima voor naar school en andere gelegenheden. Het jurkje is gemakkelijk te combineren dus eigenlijk onmisbaar in de kledingkast van je dochter! Het jurkje heeft een diepe v-hals aan de achterkant, wat het lekker luchtig maakt. De zwierige, wijde rok maakt het jurkje heerlijk draagbaar.

Voor de frissere uurtjes is een spijkerjasje natuurlijk onmisbaar. Dit supercoole, getailleerde model heeft een stoere wassing en maakt iedere outfit af! Het jeans-jack is daarom perfect om mee te mixen en te matchen omdat het overal bij past. Ik vond dit leuke spijkerjasje in de webshop van OTTO.

Mijn dochter draagt ze het liefst het hele jaar door. De witte sneakers van canvas lopen heerlijk en zijn heel goed te matchen bij iedere outfit. Ze staan super onder het jurkje maar ook heel gaaf bij een stoere jeans of bijvoorbeeld een gave jumpsuit.

Naar het strand draagt je dochter onder haar jurk alvast deze gave bikini met leuke print. De bikini is er in 3 verschillende kleuren. Het topje is goed verstelbaar en daarom past het iedereen. Mijn dochter is wat stoerder en vindt het daarom ook leuk om een shortje bij de bikini te dragen.

Accessoires maken elke outfit af. Een horloge is niet alleen handig maar wordt ook zeker als sieraad gedragen. Wij kozen voor een gaaf kleurtje bij het geheel. De turquoise kleur past bij zoveel collecties deze zomer! En welke meid is er nu niet gek op armbandjes? Dit stevige sieraad is romantisch en speels en natuurlijk ook weer overal bij te dragen!

Opblaasdolfijn onder de arm en op naar het strand! Wij zijn er klaar voor!

Alle items uit de blog zijn verkrijgbaar bij OTTO:

Jurk

Spijkerjas

Bikini

Sneakers

Horloge

Armband

Opblaasdolfijn

En voor jou?

Wat jij kunt dragen op deze heerlijke lente shopdag? Volg dan Shopaholiekmama, want daar zie je een trendy look voor jou passend bij deze outfit voor je dochter! Hier kun je deze twinning look terugvinden.

 

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dé beachlook voor jou en je dochter - ShopaholiekMama 27 maart 2017 at 17:20

    […] Met de zomer voor de deur verheug ik mij alweer enorm op de stranddagen. Het shoppen voor het warme zomerweer straks is begonnen! Samen met mijn dochter zochten we de leukste items bij elkaar. Wij kunnen straks twinnen op het strand, hoe leuk is dat! De blog met de kindermode lees je hier. […]

  • Leave a Reply